به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی ، الهیفر افزود: میزان کل تولید در سال زراعی۹۹-۹۸ میزان ۶.۳ کیلوگرم می باشد که این میزان نسبت به سنوات قبل ۰.۲ کیلوگرم در هکتار افزایش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: حداکثر برداشت در سال زراعی ۱۳۹۹- ۱۳۹۸ میزان ۳.۲ در هکتار میباشد و میزان تسهیلات پرداختی ۳ میلیارد ریال است.
این مسئول گفت: در این شهرستان ۲۳۰ نفر ساعت به صورت گروهی و چهره به چهره، عملی و تئوری در کلاسهای آموزشی تولید زعفران شرکت کردهاند.
نظر شما