کد خبر: گزارشی-در-خصوص-آلودگی-به-تب-کنگو-در-کرما
۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۵۴
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، نادر پرور با بیان این مطلب افزود: طرح نظارتی بازدید از مراکز توزیع کننده فرآوردهای خام دامی در استان، در حال انجام است. مدیر‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه از تشدید این بازرسی‌ها خبر داد و گفت: اکیپ‌های بازرسی در صبح و بعدازظهر بر فعالیت مراکز عرضه کننده فرآوردهای خام دامی نظارت می‌کنند که در صدد افزایش تعداد اکیپ‌های دامپزشکی هستیم. وی درخصوص آخرین وضعیت تب کریمه‌کنگو‌، بیان کرد: اقدامات لازم از سوی اداره‌کل دامپزشکی استان برای پیشگیری از این بیماری در حال اجرا است. پرور افزایش دمای هوا را دلیل بروز بیماری تب کریمه‌کنگو‌ در جمعیت دامی دانست و گفت: این بیماری هیچگونه علامت قابل تشخیصی در دام مبتلا ندارد و زمانی تشخیص داده می‌شود که به انسان منتقل شده که تا‌کنون دانشگاه علوم پزشکی استان موردی از این بیماری مشترک بین انسان و دام را گزارش نکرده است. وی اضافه کرد: این بیماری یک بیماری ویروسی است که از طریق کنه به دام و از دام به انسان منتقل می‌شود و با علائمی همانند سرماخوردگی و آنفولانزا، تب و کوفتگی شدید همراه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha