به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، دکتر قاسم جان بابایی، در سفر به شیراز، ضمن بازدید از بیمارستان های نمازی، شهید دکتر چمران، شهید دکتر فقیهی و حضرت علی اصغر(ع) شیراز و بررسی نحوه ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید۱۹، در حاشیه این سفر، گفت: در بازدید از این چهار بیمارستان، شاهد ساماندهی صحیح و مناسب بیماران مبتلا به کرونا بودیم که براساس سطح بندی بیماران، اقدامات درمانی انجام می شود.
وی با بیان اینکه بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) به عنوان مرکز اصلی ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کروناویروس در شیراز تعیین شده و کانون مراجعات افراد مشکوک و دارای علائم کووید۱۹ است، افزود: اورژانس بیمارستان های شیراز نسبت به گذشته ارتقا پیدا کرده و راه اندازی بخش های سرپایی نیز بسیار کمک کننده است.
معاون درمان وزارت بهداشت همچنین تشکیل تیم های تنفسی برای تامین اکسیژن کافی و تشکیل تیم ترخیص مستقر در بیمارستان ها را نیز در بهبود فعالیت ها موثر دانست.
دکتر جان بابایی بیان کرد: با وجود قرار گرفتن شیراز در پیک بیماری، مدیریت قوی و مطلوب، موجب شد تا پزشکان پرستاران و حتی کارکنان اداری بیمارستان ها برای بستری بیماران با مشکل مواجه نشوند.
وی ادامه داد: کیفیت روند ارائه خدمات درمانی نسبت به گذشته بسیار افزایش پیدا کرده و این ارتقا را در گفت و گو با بیماران و ارزیابی میزان رضایتمندی آنان شاهد بودیم.
معاون درمان وزارت بهداشت همچنین ضمن بازید از یک مرکز انجام واکسیناسیون علیه کووید۱۹ وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تصریح کرد: ساختار ایجاد شده در انجام واکسیناسیون علیه کووید۱۹ در شیراز، به عنوان یکی دیگر از اقدامات و تجربیات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح کشور قابل استفاده است.
وی اظهار کرد: این فرآیند انجام واکسیناسیون علیه کووید۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به عنوان یک نمونه و الگو معرفی می شود و دانشگاه های علوم پزشکی کشور می توانند از این نوآوری استفاده کنند.
براساس این گزارش، شرکت در سیصد و چهارمین نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا نیز از دیگر برنامه های این سفر بود که درخصوص بررسی روند نمونه گیری های تشخیصی در آزمایشگاه های استان، میزان ابتلا در شهرستان های مختلف استان، چگونگی وضعیت بیماران در بخش های عادی و ویژه، برگزاری دوره های بازآموزی برای تیم های درگیر با بیماران کووید۱۹، بحث و تبادل نظر شد.
راهکار اساسی برای برون رفت از شرایط کنونی، مشارکت جدی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی است
دکتر مهرزاد لطفی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این جلسه با بررسی وضعیت شهرستان های مختلف استان از نظر میزان شیوع بیماری، راهکار اساسی برای برون رفت از شرایط کنونی را مشارکت جدی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی دانست و افزود: تیم های مدافع سلامت به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مراجعان و بیماران هستند، اما مساله مهم در این شرایط، کاهش چرخه های انتقال ویروس در سطح استان است.
همکاری مطلوب مردم استان فارس از ابتدای شیوع بیماری
وی مراجعه به موقع به پزشک خانواده یا مراکز تشخیص و درمان سرپایی کرونا، رعایت جدی پروتکل های بهداشتی و پرهیز از خوددرمانی را در این ایام، دارای اهمیت ویژه خواند و افزود: مردم استان فارس از ابتدای شیوع این بیماری همکاری مطلوبی با مجموعه سلامت داشته اند و امید است در شرایط کنونی نیز که به دلیل برخی سهل انگاری ها در ایام نوروز رخ داده است، با تکیه بر این همکاری ها شاهد کاهش آمارهای ابتلا، بستری و جان باختن هم استانی ها باشیم.
نظر شما