به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)به نقل از پایگاه خبری مدیکال ساینس ( Medical science )، بر اساس این تحقیقات از هر ۷ مورد مرگ ناشی از بیماریهای قلبی - عروقی، یک مورد با عدم مصرف میوه و از هر ۱۲ مورد مرگ یک مورد با عدم مصرف سبزیجات به میزان کافی ارتباط دارد.
به گفته محققان در سال ۲۰۱۰ میلادی، کمبود مصرف میوه موجب مرگ ۱.۸ میلیون نفر در اثر بیماریهای قلبی شد؛ در حالی که کمبود مصرف سبزیجات در همان سال یک میلیون نفر از مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی را به کام مرگ فرستاد. در مجموع پیامدهای نامطلوب عدم مصرف میوهها تقریباً دو برابر پیامدهای عدم مصرف سبزیجات است.
میوهها و سبزیجات منبع غنی از فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدانها و ترکیبات فنول هستند که موجب کاهش فشار خون و کلسترول میشوند. مصرف این مواد موجب بهبود سلامت و تنوع باکتریهای مفید در سیستم گوارش میشود. احتمال چاقی و اضافه وزن افرادی که این مواد را در رژیم غذایی خود مصرف میکنند، کمتر از سایرین است و ریسک ابتلای آنها به بیماریهای قلبی و عروقی پایینتر است.
قرار است نتیجه این تحقیقات در نشست سالانه انجمن آمریکایی مواد مغذی که در بالتیمور آمریکا برگزار خواهد شد، ارائه شود.(ایرنا)
نظر شما