به گزارش خبرگزاری سلامت معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر، با همکاری کمیته بین المللی صلیب سرخ و سازمان مطالعات انسانی، به منظور استفاده از علم نوین و همچنین ارائه آموزشهای تکمیلی به کارشناسان، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی بین المللی ساخت ارتزهای اسپاینال کرده است.
دکتر حسن صفاریه، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی در نشستی با فرانس رکسینگ، مدرس دوره کارگاه آموزشی بین المللی ساخت ارتزهای اسپاینال درباره فعالیتهای توانبخشی هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت با سابقه ای ۶۰ ساله در این حوزه دارای شبکه بسیار گسترده توانبخشی در سطح کشور است؛ اظهار کرد: هلال احمر دارای نقشی فراتر از نقش کمکی سایر جمعیت های ملی است و به عنوان کانون ارائه دهنده خدمات توانبخشی با حدود ۲۰۰ واحد در کشور فعال است.
وی با بیان این که در مراکز توانبخشی هلال احمر خدماتی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتز، پروتز، گفتار درمانی، شنوایی شنواسی، بینایی سنجی، کلینیکهای استروک و … ارائه می شود، گفت: علاوه بر فعالیت مراکز مذکور بیمارستان تخصصی توانبخشی نور افشار نیز با ۱۲۰ تخت بستری و ۴ اتاق عمل، خدمات جراحی مرتبط با توانبخشی را انجام می دهد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی خاطرنشان کرد: علاوه بر آمار بالای اختلالات مادرزادی در کشور، سالیانه افراد زیادی نیز در حوادث جاده ای مبتلا به مشکلات نخاعی می شوند و بنابراین اطلاعات مورد بحث در این کارگاه، برای ارائه خدمات به مردم کشورمان بسیار سودمند است.
وی با اشاره به ارائه خدمات به مددجویان افغانی، عراقی و برخی دیگر از کشورهای همسایه در مراکز توانبخشی هلال احمر، افزود: در حال حاضر به دلیل شرایط تحریم و به واسطه اراده ملی برای تولید ملی، ارتباط ما با کشورهای فعال در این زمینه مانند گذشته نیست، اما تمایل داریم که ارتباطات علمی و عملیاتی با اروپا به ویژه کشور آلمان همچنان برقرار بوده و تقویت شود.
دکتر صفاریه با بیان اینکه فعالیت های جمعیت هلال احمر و مراکز توانبخشی کشور کاملا انسان دوستانه و با حداقل قیمت ممکن است، گفت: نسبت قیمت های ما یک چهارم بخش خصوصی است و بخش بسیاری از خدمات با تخفیف بالا و حتی در بعضی شرایط به صورت رایگان ارائه می شود. بنابراین تمام تلاش ما پوشش فراگیر ارائه بهترین خدمات با ارزانترین قیمت برای افراد آسیب پذیر و کم برخوردار است.
نظر شما