ستار جعفری فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد بزرگسالان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت با اشاره به مصرف برخی مواد خوراکی برای کاهش ابتلا به کووید 19، اظهار داشت: مصرف بسیار زیاد سیر از سوی مردم برای کاهش ابتلا به کووید 19 خطر بیماریهای معده را افزایش میدهد.
وی افزود: خوردن سیر زیاد باعث از بین رفتن معده میشود و بسیاری از مردم به دلیل باورهای غلط به این نکته توجهی ندارند.
این متخصص داخلی گفت: اگر مردم از کرونا آسیب نبینند حتما از مصرف زیاد زنجبیل، آبلیمو، سیر، پیاز و سرکه دچار آسیبهای گوارشی خواهند شد. این محصولات خوراکی هیچ کدام تاثیر شناخته شدهی علمی برای کاهش ابتلا به کووید 19 ندارند.
جعفری تصریح کرد: بی شک بدن ما به یک سری آنتیاکسیدانهای روزانه نیاز دارد که این نیاز در میوهها وجود دارد به همین دلیل نیاز به خوردن سیر و پیاز زیاد نیست.
وی ادامه داد: خوردن میوههای تازه و مایعات فراوان در هر بیماری ویروسی توصیه میشود اما اینکه مصرف زیاد سیر یا پیاز میتواند باعث از بین رفتن ویروس شود، این مباحث مطرح شده درست نیست و پایه و اساس علمی ندارد.
فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد بزرگسالان با بیان اینکه مصرف زیاد خوراکیهای تند میتواند باعث آسیب به معده شود، گفت: علم ثابت کرده که مصرف زیاد سیر و پیاز تند، انواع فلفلها و غذاهای تند میتواند آسیب بسیار جدی به معده وارد کنند.
گفتوگو: مینا افسریان
نظر شما