کد خبر: قیمت-ماسک-را-در-کشور-کاهش-دادیم-فعالیت
۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۰۱
قیمت ماسک را در کشور کاهش دادیم/فعالیت‌های بنیاد برکت دانش‌محور است

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از  روابط عمومی شبکه پنج سیما، نعمت‌الله رضایی در برنامه یه روز تازه گفت: مردم بیشتر با فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) آشنا هستند و این ستاد فعالیت‌های خود را در حوزه‌های مختلف با برند برکت مطرح می‌کند. بنیاد برکت یکی از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هست که در 3 حوزه مختلف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، اشتغال‌زایی و فعالیت‌های زیربنایی و عمرانی کار می‌کند و حوزه‌های خاص دیگر مثل دارو در هلدینگ دارویی برکت مطرح می‌شود که عنوان برکت دارند اما زیرمجموعه بنیاد برکت نیستند و فعالیت‌هایی که توسط بنیاد برکت به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام انجام می‌شود، در 3 حوزه مشخص هست.

رضایی اظهار داشت: فعالیت‌های بنیاد برکت دانش‌محور و فناور پایه است و هیچ فعالیتی در بنیاد برکت خارج از مطالعات اولیه انجام نخواهد شد. در برخی از فعالیت‌ها به دلیل اقتضای وجودی و اهمیتشان مثل زلزله و سیل باید سریع وارد عمل شد که برای این مسائل از قبل پیش‌بینی‌های لازم شده است. کشور به 9 منطقه برای اقدامات فوریتی تقسیم شده است و اصل فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه اشتغال‌زایی هست که در سال‌جاری 60 هزار طرح اشتغال‌محور داشتیم و این 60 هزار طرح مشتمل بر 180 هزار اشتغال هست و بنیاد برکت هیچ حرکتی را خارج از قوانین مصوب انجام نمی‌دهد.

وی افزود: در قانون برنامه پنج و ششم بحث‌های مشخصی در نظر گرفته شده است. در ماده 25 و 26 قانون برنامه ششم مشخص شده است که یک‌میلیون و 914 هزار شغل در مناطق روستایی باید ایجاد شود و در نتیجه سالانه باید 382 هزار 800 شغل در مناطق روستایی و محروم ایجاد کنیم. با توجه به فعالیت‌های بنیاد برکت و مطالعات در نقاط هدف، 60 هزار طرح در مناطق روستایی و در 275 شهرستان و 7 هزار 500 روستا اجرا شد که 180 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم پدید آمد و 50 درصد هدف برنامه برای یک سال انجام شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع بنیاد برکت درخصوص فعالیت‌های زیربنایی بنیاد گفت: بنیاد برکت پیرامون مدرسه‌سازی، بیمارستان، مراکز سلامت و خانه‌سازی کار می‌کند که در زمان ساخت مدرسه و جاده با وزارتخانه‌ها هماهنگ خواهیم بود. تا به این لحظه قرارداد دو هزار مدرسه بسته شده است و ۱۴۰۰ مدرسه تحویل شده است. درخصوص مراکز بهداشت و درمانی نیز 246 مرکز قرارداد بسته شده است و170 مرکز تحویل  نهادهای بهداشتی شده است. کار ما در چارچوب قوانین، قواعد و نیازهای مناطق صورت می‌گیرد و خارج از نیاز مناطق مصوب اقدامی انجام نمی‌شود.

رضایی تأکید کرد: مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در حوزه فرهنگی و مذهبی متناسب با نیازهای کشور فعال هست و پیرامون تأمین لوازم‌التحریر، تبلت و تهیه جهیزیه وارد عمل شده‌ایم. بحث کولبران یک آسیب اجتماعی جدی بود که در سطح کشور مطرح می‌شد و مردم مظلوم مناطق مرزی کولبری می‌کردند که با اجرای ۳۵۰۰  طرح کولبری، به این مناطق کمک کردیم. در برنامه سال آتی نیز 5 هزار طرح در 3 استان مرزی خواهیم داشت و متناسب به نیازهای کشور به همه نهادها و دولت کمک خواهیم کرد.

وی افزود: از زمان درگیری کشور با کرونا وارد عمل شده‌ایم و اولین گام ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینه تأمین ماسک بود که با راه‌اندازی کارخانجات متعدد و طرح‌های اشتغال‌محور خانگی ساماندهی شد و ماسک را به مسیر واقعی رساندیم و قیمت ماسک در کشور به شدت کاهش یافت. در همین راستا بسته‌های بهداشتی تولید ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سراسر کشور توزیع شد و 15 بیمارستان توسط بنیاد برکت ساخته شده است که 11 بیمارستان به بهره‌برداری رسیده است و عمده این‌ها امکانات در اختیار بیماران کرونایی است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع بنیاد برکت خاطرنشان کرد: از سال گذشته بحث بیمه منازل مسکونی و روستایی را همراه با استانداری‌ها در دستور کار داشتیم که در 16 استان، یک‌میلیون و 50 هزار منزل مسکونی و روستایی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند. در استان کهگیلویه و بویراحمد در زمان زلزله سی‌سخت ما 39 هزار واحد مسکونی را تحت پوشش بیمه قراردادیم. 52 روستایی تحت تأثیر زلزله قرار داشتند و 5 هزار و 791 منزل مسکونی بیمه شدند و هر منزل حداقل 20 میلیون تومان از طریق بیمه بهره‌مند خواهد شد.

رضایی اظهار داشت: در ساعت‌های اولیه وقوع زلزله از نزدیک‌ترین منطقه مربوطه وارد عمل شدیم و در سفر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به این استان بیش از 100 کانکس تحویل داده شد و آشپزخانه سیار در منطقه راه‌اندازی کردیم. برای ساخت منازل مسکونی نیز علاوه بر بحث بیمه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با همکاری بنیاد مسکن برای منازل تخریب شده، 10 میلیون کمک بلاعوض به خانه‌های تخریب شده مشخص کردیم و خانه‌هایی که نیازمند بازسازی هستند نیز 2 میلیون تومان کمک بلاعوض گرفتند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع بنیاد برکت در پایان گفت: بنیاد برکت به سراغ مردم می‌رود و شبکه 241 هزارنفری کشوری ایجاد کرده‌ایم که ارتباط با مردم داریم. در همان 7 هزار 500 روستایی برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید در زمینه‌های موردنظر وارد عمل شده‌ایم و امیدوارم در سال 1400 به 10 هزار روستا برسیم و بیش از 30 هزار تن گوشت قرمز به واسطه طرح‌های ما تولید شد. با توجه به حضور ما در منطقه و شناسایی ضرورت‌ها بنیاد اقدامات لازم را انجام می‌دهد و مردم برای شناخت و مشارکت در امور بنیاد می‌توانند به سایت بنیاد برکت به آدرس barakatfoundation.com  مراجعه کنند؛ همچنین می‌توانند از اپلیکشن اپ برکت استفاده کنند.

گفتنی است برنامه "یه روز تازه" مجله خبری صبحگاهی تهیه شده در گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷ تا ۹ صبح با بخش‌های مختلفی چون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی و... با اجرای وحید رونقی، فریبا باقری، حافظ کاظم‌زاده، صدیقه مرادی و علی مرادخانی روی آنتن می‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha