کد خبر: فرهادی‌زاد-نقش‌آفرینی-بانوان-در-دو-ب
۲ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۴۷
به گزارش گروه ورزش خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان مهین فرهادی‌زاده معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در آستانه هفته دولت با اشاره به عملکرد حوزه بانوان در یک سال گذشته اظهار داشت: در سالی که گذشت تمرکز فعالیت‌ها ها بر آموزش افراد فعال در بخش بانوان بود. مدیران ورزش بانوان در استان های کشور، نواب رئیس بانوان در فدراسیون های ورزشی و مربیان تیم‌های ملی در کلاس های آموزشی و کارگاه های آموزشی متفاوتی که با کمک کمیسیون زنان و ورزش کمیته ملی المپیک برگزار شد، شرکت کردند. بدین ترتیب آموزش در بخش ورزش زنان از نظم خاصی بهره مند شد.
وی در ادامه افزود: دوره های آموزشی معاونین ورزش زنان، نواب رئیس بانوان و ۴۵۰ مربی و سرمربی تیم‌های ملی در سطوح و سنین مختلف را هدف گرفته است و البته این دوره های آموزشی به کار تخصصی و فنی آن ها ارتباطی ندارد. آنچه مورد توجه در این دوره ها و کارگاه های آموزشی بوده است، ارتقاء مهارت های رفتاری افراد شرکت کننده در این دوره ها است، توجه به مهارت های مدیریتی توجه به مهارت های فرهنگی و ارتباطی، توجه به مهارت های مورد نیاز فضای مجازی از اهم فعالیت های آموزشی بوده است.
معاون وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: از دیگر فعالیت های ورزش بانوان پیگیری اجرای طرح های ورزش زنان در استان ها و روستاها بوده است، بر اساس مصوبه هیأت وزیران طرح هایی تحت عنوان توسعه ورزش زنان در شهر و روستا طی سه سال گذشته اجرایی شده است که در مجموع تعداد قابل توجهی از زنان را به میدان فعالیت‌های ورزشی دعوت کرده است. یکی از موفق ترین طرح ها، طرح سنجش ساختار قامتی زنان روستایی و ارایه تمرینات مناسب برای از بین بردن ناهنجاری ها و در نهایت سلامتی آنان می باشد، تا کنون ۴۵۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار گرفتند. خوشبختانه با ارایه گزارش این طرح نزد دکتر ابتکار مقرر شد جهت گسترش طرح موافقت نامه ای تنظیم و در سال جاری، این موافقت نامه به امضا برسد، مبنی بر اینکه تعداد بیشتری از زنان روستایی تحت پوشش این طرح قرار بگیرند. همچنین طرح برپایی المپیاد ورزشی دختران مستعد روستایی نیز پیشنهاد شده است، امیدوارم این طرح نیز اجرایی شود.
فرهادی‌زاد ادامه داد: خوشبختانه در سال جاری تشکیلات ورزش زنان در استان ها با ارتقا روبرو بوده است و تاکنون حکم تعدادی از روسای گروه های ورزش بانوان به معاونت ورزش زنان ارتقا پیدا کرده است. ان شاءالله به زودی همه استان‌ها از وجود معاونت ورزش بانوان بهره مند خواهند شد. در سال گذشته در بخش قهرمانی کسب ۶ سهمیه المپیک برای زنان انگیزه بسیار خوبی را به ورزشکاران برتر داد تا با تلاش مضاعف در کسب سهمیه المپیک برای خود و میهن عزیزمان ممارست کنند. البته ویروس کرونا همه برنامه‌ها را دستخوش تغییر کرد ولی ما همچنان می توانیم سهمیه بیشتری را برای حضور در المپیک داشته باشیم. باید منتظر باشیم و دعا کنیم تا ویروس کرونا از دنیا رخت بربندد و ورزشکاران تلاشگر به شرایط طبیعی برای تمرین و فعالیت بر گردند.
وی تصریح کرد: نقش آفرینی ورزشکاران قهرمان زن در دو بازی آسیایی پیشین، رشد چشمگیر موفقیت آنان در صحنه های قهرمانی و ارتقاء بهره مندی از ظرفیت های ورزشی زنان را نشان می دهد. در بازی‌های ساحلی پیش رو هم تعداد ۱۱ نفر از بانوان در سه رشته دو و میدانی، کبدی و بسکتبال در ششمین دوره بازی های ساحلی در فروردین ۱۴۰۰ در شهر ساینای چین حضور پیدا می کنند. پیگیری فعالیت‌های ورزشی قهرمانان در زمان کرونا از طریق تشکیل جلسات با حضور نایب رئیسان فدراسیون های ورزشی و همچنین حضور در فدراسیون های ورزشی و پیگیری برنامه‌های آنان البته با رعایت پروتکل های بهداشتی از دیگر برنامه‌های معاونت در این زمان است.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در پایان اظهار داشت: با فدراسیون ورزش همگانی هم جلسه‌ای را داشتیم و شیوه های توسعه ورزش همگانی برای بانوان از طریق فدراسیون مورد بررسی قرار گرفت. آموزش مربیان آمادگی جسمانی و مجهز شدن به چگونگی سنجش ساختار قامتی بانوان از برنامه‌های مورد توافق معاونت و فدراسیون ورزش همگانی بوده است که ان شاالله به زودی اجرایی خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha