کد خبر: فرمانده-ناجاپژوهش-و-توان-علمي-لازمه-پل
۲۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۱۴

فرمانده نيروي انتظامي ناجا گفت: نيروي انتظامي با توجه به گستردگي و تنوع خدمات در حوزه عملياتي، خدمت رساني و اداري براي اينکه حرفه اي و به روز باشد بايد بر اصل دانش بنيان و نيز علمي بودن خود تأکيد کند تا بتواند ايفاي نقش بهتري داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري سلامت  سردار " حسين اشتري" در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري و تجليل از برترين هاي حوزه پژوهش دانشگاه علوم انتظامي امين ضمن تبريک ميلاد پيامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و نيز هفته پژوهش، با بيان اينکه اين دانشگاه بايد محوريت علمي و پژوهشي در کشور داشته باشد، اظهار داشت: در اکثر کشورها مراکز علمي و دانشگاهي نيروهاي نظامي و انتظامي در بين همه مراکز پژوهشي و دانشگاهي داراي جامعيت و محوريت است.

وي با بيان اينکه بايد ظرفيت و توانمندي دانشگاه علوم انتظامي امين در حدي باشد که همه مراکز دانشگاهي کشور نيازمند ارتباط با آن باشند، گفت: نبايد اين دانشگاه به دانشگاه هاي ديگر محتاج باشد البته تعامل، ارتباط و کسب تجربه بسيار خوب است بايستي بتوانيم از تجربيات مراکز آموزشي، علمي و پژوهشي موفق بهره ببريم که اين امر بايد محوريت پيدا کند.

فرمانده ناجا به وجود اساتيد مجرب دانشگاه امين و ظرفيت هاي خوب اين دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم انتظامي امين، در بعضي موضوعات امروز حرف اول را مي زند.

اين مقام عالي انتظامي کشور بيان داشت: در حوزه آموزشي، پژوهشي و تحقيقات بايد تا پايان برنامه ششم و براساس افق چشم انداز جمهوري اسلامي ايران و راهبرد تهيه شده از سوي دانشگاه امين بتوانيم نيروي انتظامي را به محوريت و جامعيت برسانيم و آن را تقويت کنيم و قطع به يقين اين امر  با وجود اساتيد و اعضاي هيئت علمي مجربي که در دانشگاه علوم انتظامي امين وجود دارد امکان پذير است. 

سردار اشتري به ابعاد مختلف دانشگاه ها و اساتيد آن اشاره و تصريح کرد: مجموعه علمي، پژوهشي و تحقيقاتي بايستي علاوه بر مردمي بودن، بر نيازهاي کشور و اهداف و آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي ايران اشرافيت داشته باشند.

وي معدل دانشگاه علوم انتظامي امين را خوب اعلام کرد و گفت: معدل مراکز نظامي و انتظامي بايد از معدل هاي مراکز علمي غيرنظامي بيشتر باشد.

اين مقام عالي انتظامي کشور با بيان اينکه در برنامه ششم توسعه بايد بتوانيم عقب افتادگي هاي خود را در بعضي از موضوعات مرتفع کرده و به نقطه مطلوب برسيم، تصريح کرد: نيروي انتظامي از مراکز تحقيقاتي و پژوهشي قوي نظير پژوهشگاه انتظامي، مرکز مطالعات راهبردي ناجا و مراکز تحقيقاتي در پليس هاي تخصصي و استان هاي کشور برخوردار است و دانشگاه علوم انتظامي امين با توجه به سابقه خوبي که دارد مي تواند پشتوانه محکمي براي اين نيرو باشد.

سردار اشتري ادامه داد: با توجه به داشته هاي ما (اساتيد ، دانشجويان و پژوهشگران) ذخيره ما بسيار بالا است ، مطمئن باشيد مراکز علمي و پژوهشي برون سازماني در صدد همکاري بوده و از ما استقبال مي کنند.

فرمانده ناجا به حضور اساتيد متخصص و مجرب در مراکز علمي سراسر کشور اشاره کرد و گفت: بايد اساتيد مجربي که با معيارهاي ما مطابقت دارند و در راستاي اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي گام بر مي دارند، شناسايي و جذب همکاري شوند البته بايستي شأن و جايگاه اين افراد نيز مدنظر قرار گيرد.

سردار اشتري با اشاره به توان و ظرفيت خوب دانشگاه علوم انتظامي امين بر شتاب طرح هاي تحقيقاتي و پژوهشي تأکيد کرد و گفت: بايستي معايب و خلاء هاي قانوني که مانع اين شتاب مي شود احصاء و به سرعت رفع شود.

وي خواستار تقويت و روزآمدي در امر پژوهش شد و گفت: براي داشتن پليس روزآمد و در صحنه بايد پژوهش و توان علمي به معناي واقعي در دانشگاه علوم انتظامي امين و نيز مجموعه نيروي انتظامي تقويت کنيم.

فرمانده ناجا به تعريف ماهيت وظيفه اصلي پليس مبني بر حفظ نظم ، امنيت، آرامش جامعه و ... اشاره کرد و گفت: براي رسيدن به اين هدف بايد بدانيم چه عواملي موجب بي نظمي و خدشه دار شدن امنيت کشور مي شود لذا براي برخورد با جرايم بايد بتوانيم با اشراف اطلاعاتي و افزايش قدرت پيش بيني از وقوع آن پيشگيري کنيم؛ البته در امر پيشگيري از جرايم توانمندي علمي بسيار مهم است.

وي درباره پليس حرفه اي گفت: نيروي انتظامي با توجه به گستردگي و تنوع خدمات در حوزه عملياتي و اداري براي اينکه حرفه اي و به روز باشد بايد بر اصل دانش بنيان و نيز علمي بودن خود تأکيد کند تا بتواند ايفاي نقش بهتري داشته باشد که اين امر فقط در اختيار شما محققان و پژوهشگران اين دانشگاه است.

اين مقام عالي انتظامي کشور به تعاريف مختلف پليس حرفه اي اشاره و خاطرنشان کرد: پليس حرفه اي بايد براساس مباني ديني و اخلاقي، به شاخصه هايي که براي آن مشخص شده ، برسد البته براي رسيدن به اين امر بايد تحقيقات و پژوهش هاي لازم صورت گيرد.

سردار اشتري خاطر نشان کرد: هدف از پليس حرفه اي برخورد سريع با جرايم و داشتن قدرت پيش بيني و پيشگيري است لذا دانشگاه علوم انتظامي بايد ما را با توان علمي خود در اين مسير کمک کرده تا به نقطه مطلوب برسيم.

فرمانده ناجا، عدم استفاده از دانش علمي فارغ التحصيلان دانشگاه امين از سوي رده هاي ناجا را يک خلاء دانست و تصريح کرد: بايستي اين موانع و فاصله ها برداشته شود؛ پيوستگي و ارتباط در محيط علمي و کاري بايد تداوم داشته باشد.

سردار اشتري با تأکيد بر اينکه فارغ التحصيلان دانشگاه علوم انتظامي بايد در محيط کاري خود تحول ايجاد کنند، تصريح کرد: متأسفانه پايانه نامه ها، تحقيقات و پژوهش ها در کشور جنبه ويتريني دارد لذا بايستي توليدات علمي ما جنبه عملياتي و کاربردي پيدا کنند تا پيشرفت هاي علمي در ناجا ملموس تر شود.

وي بيان داشت: يکي از اشکالاتي که در ناجا و کشور وجود دارد اين است که متأسفانه کميت جزوات ، نشريات و کتب آموزشي افزايش پيدا کرده و معضلي در اين امر نداريم اما از لحاظ کيفي با مشکلاتي مواجه هستيم.

سردار اشتري با بيان اينکه در امر تحقيقات و پژوهش زحمات زيادي کشيده مي شود و انصافا کسي کم فروشي نمي کند، بيان داشت : در برنامه ششم توسعه بايد به سمتي گام برداريم که محصولات و برنامه هاي دانشگاه ها در حوزه انتظامي موثر و کارآمد باشد به گونه اي که تحت عنوان يک نسخه شفابخش مشکلات ما را رفع کند.

وي افزود: ما رقباي قوي در بحث پژوهش در خارج از کشور داريم که آنها با اهداف شوم خود در راستاي ضربه زدن به نظام و تشديد اختلافات قوميتي، جنسيتي و ... هستند. لذا متأسفانه براي مقابله با اين دشمن قسم خورده که داراي برنامه قوي است هيچ اقدام عاجلي صورت نگرفته است.

سردار اشتري به چهار جلسه در محضر مقام معظم رهبري در بحث آسيب هاي اجتماعي اشاره کرد و گفت: معظم له پس از استماع موارد مطروحه دستور اکيد دادند که بر روي اين مباحث کار شود.

اين مقام عالي انتظامي کشور، طلاق، اعتياد، حاشيه نشيني و امنيت اخلاقي و اجتماعي را از آسيب هاي اجتماعي مهم کشور دانست و گفت: بيشتر اين موارد به نيروي انتظامي مربوط مي شود.

وي به موضوع اعتياد اشاره کرد و گفت: نيروي انتظامي، قوي ترين سازمان در بحث مبارزه با مواد مخدر است که سند آن شهادت و مجروح شدن مأموران پليسي است که هر ماهه آن را تقديم نظام مي کند.

فرمانده ناجا با بيان اينکه بسياري از آسيب هاي اجتماعي در محدوده حاشيه نشيني رخ مي دهد، گفت: در بحث طرح هاي امنيت اخلاقي و اجتماعي اقدامات بسياري را در اين خصوص انجام داده ايم.

سردار اشتري تصريح کرد: مجموعه هاي تحقيقاتي نيروي انتظامي که توليد فکر مي کنند بايد راهکارهايي در راستاي حل آسيب هاي اجتماعي و اجراي بهتر مأموريت هاي پليس ارائه دهند.

وي به تعامل تنگاتنگ دانشگاه علوم انتظامي امين با مجموعه نيروي انتظامي اشاره کرد و گفت: اين ارتباط و تعامل بايد خيلي دقيق، نزديک و به روز باشد .

اين مقام عالي انتظامي کشور خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم انتظامي امين بايد پشتوانه اي براي کشور، اجراي ارزش ها و آرمان هاي حضرت امام (ره)، مقام معظم رهبري و نيروي انتظامي باشد.

وي به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر " مديريت جهادي، انقلابي عمل کردن و تقويت روحيه استکبارستيزي"، گفت: در صدد هستيم اين موارد را با توجه به ارزش ها و تدابير فرمانده معظم کل قوا در ناجا پياده سازي کنيم.

فرمانده ناجا به فرمايش رهبر معظم انقلاب که فرمودند «اگر چند دستگاه بزرگ وظيف خود را در کشور انجام ندهد اما نيروي انتظامي وظايف خود را انجام مي دهد» اشاره کرد و گفت: توقع حضرت آقا اين است که ما بتوانيم خلاء هاي آن چند دستگاه بزرگ را پر کنيم.

وي به ارائه 30 ميليون خدمات ناجا به مردم و نيز 30 ميليون تماس تلفني شهروندان با پليس اشاره کرد و گفت: نيروي انتظامي محل رجوع و ارتباط تنگاتنگ با مردم است.

سردار اشتري، گسترش کمي و کيفي دانشگاه علوم انتظامي امين را از ديگر برنامه هاي ششم توسعه عنوان کرد و گفت : دانشجويان ما جزء بهترين هاي کشور هستند؛ اين دانشگاه از ظرفيت و اعتبار خوبي برخوردار است لذا کساني را بايد پرورش دهيم که در راستاي اهداف نظام مقدس ، امام راحل و مقام معظم رهبري گام بردارند و با تمام وجود مأموريت هاي خود را به نحو احسن انجام دهند. /

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha