به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، کامران اسعدی با بیان این مطلب اظهار کرد: شعار کنگره امسال «اقتصاد و سوختگی» در نظر گرفته شده است، زیرا سوختگی همراه با مسائل اقتصادی بسیاری است.
دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: پیشگیری از سوختگی، درمان سوختگی حاد، جراحی ترمیمیسوختگی و بازتوانی سوختگی از جمله محورهای اصلی این کنگره هستند.
وی درباره مشکلات درمانی بیماران سوخته، ادامه داد: سوختگی مشکلات درمانی فراوانی دارد و این مشکلات از زمانی که فرد دچار سوختگی میشود تا هنگامیکه به جامعه بر میگردد ادامه دارد، برای رفع مشکلات سوختگی بهترین راهکار پیشگیری از سوختگی است که باید تمام سیستمهای درمانی کشور برای پیشگیری از سوختگی بسیج شوند.
اسعدی تصریح کرد: مهمترین مشکلات سوختگی اقدامات اجتماعی و در سطح خانواده، محیط کار برای پیشگیری از سوختگی است، بنابراین ما باید سعی کنیم بتوانیم پیشگیری از سوختگی را به صورت موثر انجام دهیم.
وی اظهار کرد: بیمار سوخته به ویژه در سوختگیهای عمیق و وسیع با مشکلی بزرگ روبرو است که چند مشکل اختلالات شدید در سیستمهای عمومیبدن به ویژه در سیستم گردش خون، قلبی و عروقی و تنفسی است، این اختلالات جان فرد را در معرض خطر قرار میدهد و سلامتی اش را تهدید میکند.
عضو شورای پژوهش مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: باید در سوختگیهای حاد بتوانیم در ۲۴ تا ۴۸ ساعت نخست پس از سوختگی احیاء را به صورت موفق انجام دهیم و علائم حیاتی بیماری را تشدید کنیم، مشکل دیگری که بیماران سوختگی حاد با آن مواجه هستند پوشش زخمهایشان است؛ بنابراین باتوجه به درصد و عمر سوختگی نیاز به پوشش هرچه سریعتر زخم سوخته وجود دارد.
اسعدی اظهار کرد: مشکل دیگری که پس از گذراندن فاز حاد و احیای بیماران سوختگی حاد وجود دارد، عفونت سوختگی است، عفونت سوختگی شایع ترین علت مرگ و میر بیماران سوختگی حاد محسوب میشود.
وی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم آمار عفونتهای ناشی از سوختگی را به حداقل برسانیم باید بخشهای ایزوله و کاملا مجزا در مراکز درمانی کشور داشته باشیم، ما باید پس از سوختگی از پوششهای موقت مناسب استفاده کنیم، این پوششها از ورود باکتریها و میکروارگانیسمها به داخل زخم جلوگیری میکنند در نتیجه عفونتهای گسترده در بدن بیمار سوخته ایجاد نمیشود.
نظر شما