به گزارش گروه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت)، محمد جهانگیری اظهار کرد: امضای الکترونیکی یکی از موضوعات مهم در زمینههای مختلف مانند اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است و تا به امروز بیش از ۳۲ هزار امضا الکترونیکی به ثبت رسیده است.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ادامه داد: سازمان نظام پزشکی کارت هوشمند با قابلیت امضای الکترونیکی را صادر کرده است، زیرا این نوع امضا برای پرونده الکترونیک سلامت و پروسه آن امری مهم محسوب میشود.
جهانگیری تأکید کرد: به نوعی میتوان به امضای الکترونیکی استناد کرد، زیرا بدون امضای الکترونیکی نسخه نویسی الکترونیکی و استناد پذیری آن محقق نمیشود.
او تأکید کرد: امنیت یک نسخه به سه مورد امضا، مهر و دستخط پزشک مربوطه برمیگردد که با اجرای طرح امضای الکترونیکی امنیت نسخهها به نوعی تأمین میشود.
جهانگیری ادامه داد: نسخه نویسی الکترونیکی کارهای تشخیص را سریعتر و جامعتر انجام میدهد و بیماران میتوانند در سراسر دنیا پروندههای خود را به دیگر پزشکان جهت تشخیص بهتر نشان دهند.
او بیان کرد: اطلاعات بیماران با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و امضای الکترونیک با سطح کیفی بهتر محیا میشود و در این بین ایجاد امضای الکترونیک برخی از گروههای پزشکی خاص مانند افراد فعال در حوزه سرطانها و بیماران خاص در اولویت قرار دارند.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی یادآوری کرد: در حال حاضر با هماهنگی وزارت بهداشت کار امضای الکترونیکی مراکز علمیتأمین اجتماعی تکمیل شده است.
جهانگیری ادامه داد: به طور کلی امضای الکترونیک و اجرای نسخهنویسی الکترونیکی باعث افزایش کیفیت خدمت و صرفهجویی هزینهها میشود.
خبرنگار: محمدرضا دژم
نظر شما