کد خبر: رویکرد-اخیر-مدیریت-فولاد-مبارکه-در-زمی
۲ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵
رویکرد اخیر مدیریت فولاد مبارکه در زمینۀ تحول دیجیتال بسیار حائز اهمیت است

به گزارش خبرگزاری سلامت در اصفهان،با الزام و مأموریت مدیریت شرکت فولاد مبارکه اصفهان به شرکت ایریسا مبنی بر تدوین برنامۀ هوشمندسازی و تحول دیجیتال در فولاد مبارکه، برنامۀ پنج‌ساله‌ای تدوین گردید و در این راستا و با هدف حل چالش‌های موجود در این زمینه، رویداد    ارائۀ  چالش‌های فناورانه در مهرماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار شد. پس از آن،  با گزینش پیشنهاد‌های برتر،  15 تیم طی مدت 4 روز از خطوط تولید فولاد مبارکه بازدید کردند.

این گروه‌ها در این مدت از واحدهای فولادسازی و نورد سرد بازدید و از نزدیک با فرایند جاری در این بخش‌ها آشنا شدند.

کاربرد تکنولوژی AR/VR در خطوط تولید، طراحی و ساخت دوقلوی دیجیتال و تحلیل بهره‌وری خطوط تولیدی فولاد مبارکه با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی ازجمله موضوعاتی بودند که شرکت‌های دانش‌بنیان برای طراحی و ایده پردازی‌های مرتبط با آن‌ها از مجموعۀ فولاد مبارکه بازدید کردند.

کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری از اهداف حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در فولاد مبارکه است

عضو هیئت‌علمی گروه هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان پس از بازدید از واحد فولادسازی فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد گفت: در راستای طرح تحول دیجیتال و تحلیل بهره‌وری خطوط تولید بر اساس طرح پیشنهادی که ارائه کرده بودیم بازدید بسیار خوبی از واحد فولادسازی داشتیم.

حسین کارشناس با بیان اینکه این‌گونه بازدیدها موجب می‌شود دقیق‌تر و جامع‌تر با نیازمندی‌های فولاد مبارکه آشنا شویم افزود: این بازدیدها موجب می‌شود طرح‌ها و پیشنهادهای عملیاتی خود را با پختگی بیشتری ارائه کنیم.

وی به طرح ارائه‌شده توسط گروه هوش مصنوعی دانشگاه اصفهان اشاره کرد و گفت: این طرح قرار است با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف و با برنامه‌ریزی صحیح موجب کاهش ضایعات و افزایش بهره‌وری در مجموعۀ فولاد مبارکه شود.

استفاده از هوش مصنوعی باعث بهره‌وری بیشتر صنایع می‌شود

مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزۀ داده‌کاوی و هوش مصنوعی فعالیت دارد طی بازدید از خط تولید با بیان اینکه این بازدید دیدگاه مثبت‌ و واقع‌بینانه‌ای به ما داد گفت: هرچه تعامل بین شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت بیشتر باشد، زمینۀ پیشرفت هر دو طرف بیشتر فراهم می‌شود و صنعت باید به شرکت‌های دانش‌بنیان و    نوپا    اعتماد کند.

علیرضا مرادی افزود: در فولاد مبارکه به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های صنعتی کشور که سالیان طولانی فعالیت دارد، این امکان وجود دارد که در جای‌جای آن اتفاقات خوبی در زمینۀ تحولات دیجیتال رخ دهد.

وی بهره‌وری بیشتر خط تولید، افزایش راندمان و کاهش زمان اتلاف را از مزایای استفاده از هوش مصنوعی برشمرد و خواستار کاربردی شدن آن در فولاد مبارکه شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha