به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، علی کرد در واکنش به اظهارنظر نماینده شورای عالی استانها در خراسان جنوبی مبنی بر اینکه اگر روستاها خالی از سکنه شوند، دولت مجبور خواهد شد، جای هر روستا یک پادگان برای حفاظت از مرزها بسازد، گفت: هماکنون مسئولان کشور برغم فضای تنگ اقتصادی ناشی از اعمال تحریمهای ظالمانه باید برای بقای روستاها و ماندگاری مردم در مناطق روستایی و عشایری که در آنها اشتغال پایدار در حوزه دامپروری و کشاورزی وجود دارد، تلاش کنند.
نماینده مردم خاش و نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته خشکسالی چند سال متوالی، پیشرفت الکترونیکی، جامعه مدنی و نیاز مردم به ویژه جوانان به امکانات رفاهی برای تحصیل و اشتغال خودبخود باعث افزایش مهاجرت به شهرها شده است.
حاشیههای شهر شهرکهایی فاقد اصول بهداشتی و بدون زیرساخت هستند
وی تصریح کرد: این افراد بعد از مهاجرت به دلیل عدم توانایی برای تامین هزینههای سنگین زندگی شهری ناگزیر در حاشیه شهرها ساکن میشوند، به همین دلیل امروز حاشیهنشینی یکی از معضلات بزرگ جامعه شهری است که هم به بهداشت خدشه وارد میسازد و هم زیبایی شهرها جای خود را به شهرکهای نابسامان و بدون زیرساخت میدهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تاکید کرد: مسئولان باید از حداقل امکانات اعم از اعتباراتی که از سرفصلها و بودجههای کلان در اختیار دارند در جهت تامین آب شرب، احداث مدارس، مراکز درمانی و سایر امکانات رفاهی در روستاها تخصیص دهند و کمکهای بلاعوض به منابع آبی برای نگهداری باغات، زراعت و اشتغال ارائه شود تا افراد در این مناطق بمانند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: البته اگر روستائیان ناچار به مهاجرت به حاشیه شهرها شدند باید مسئولان به عنوان انسان برای آنها حقوقی قائل شوند و هر چند با حاشیهنشینی مقابله میکنیم، اما باید حقوق شهروندی افراد ساکن در این مناطق نیز تامین شود.
نظر شما