کد خبر: تولید-بازوی-مصنوعی-قدرتمند-از-یک-منبع-غ
۲۳ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۵۶
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان دانشگاه ام آی تی برای تولید بازوی مصنوعی قدرتمند و مستحکم به سراغ یک منبع غیر عادی و جدید یعنی خیار رفته‌اند. البته دانشمندان لزوما به دنبال استفاده از خود خیار نبوده اند و آنچه که بیشتر الهام بخش آنها بوده دنباله مارپیچ خیار است که در قالب دم خیار به آن وصل می‌شود و با پیچ و تاب خوردن وزن سنگین خیار را تحمل می‌کند.

دانشمندان سال‌هاست برای تولید بازوهای پروتزی و سایر اجزای مصنوعی بدن تلاش می‌کنند و امیدوارند آنها را سبک تر، کم هزینه تر و مستحکم تر کنند. بدین منظور تا به حال از روش‌های مختلفی استفاده شده و سیستم‌های هیدرولیک کوچک، انواع پلیمر و غیره مورد استفاده قرار گرفته اند. اما هیچ یک از کیفیت لازم برخوردار نبوده اند.

در نتیجه محققان ام آی تی تصمیم گرفتند تا از روش جدیدی بهره گرفته و فیبرهای موجود در دم مارپیچ خیار را برای تولید بازوی مصنوعی به کار بگیرند. نتیجه کار تولید یک پلیمر متشکل از الاستومر و پلی اتیلن ترموپلاستیک بوده که در قالب یک رشته به هم پیوند داده شده اند.

این پلیمرها به گرما حساس بوده و وقتی گرمای بدن را دریافت کنند مستحکم تر می‌شوند. بازوی یادشده را فعلا می‌شود بدون ایجاد هیچ مشکلی در استحکام آن بیش از ده هزار بار تا زد و کیفیت کار آن در دمای یک درجه سانتیگراد نیز حفظ می‌شود. بازوی یادشده می‌تواند باری که 650 برابر وزن خودش است را تحمل کرده و بلند کند. لذا از آن می‌توان به عنوان پروتز مصنوعی در بازو، پا و غیره استفاده کرد.(فارس)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha