۲۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
اعظمی مطرح کرد:

تشریح دلالیل کمبود و بالا بودن قیمت کَره در بازار

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: ریشه اصلی کمبود کره در بازار به تغییرات نرخ ارز اختصاصی به واردات این محصول باز‌ می‌گردد.

به گزارش گروه اقتصاد سلامتی خبرگزاری سلامت به نقل از خانه ملت،ذبیح‌الله اعظمی ساردویی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص دلایل کمبود کره در بازار، گفت: ریشه اصلی کمبود کره در بازار برمی‌گردد به تغییرات نرخ ارز، در گذشته این محصول با ارز دولتی ۴۲۰۰ هزار تومانی وارد می‌شد اما با حذف یارانه ارزی قیمت آن در بازار افزایش یافته است.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از سوی دیگر دامداران خوراک دام را عمدتا با ارز آزاد تهیه و خرید و لذا کره تولیدی خود را با قیمت بالاتری عرضه می کنند، تصریح کرد: نباید توقع داشته باشیم که از جیب دامدار و کشاورز به مصرف کنند کره یارانه‌ای داده شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه گران کردن نهاده‌های کشاورزی با هدف و برنامه جهش تولید در تعارض است و باید برای آن چاره‌ای درنظر گرفته شود، ادامه داد: در آمریکا و چین بیشترین یارانه به بخش کشاورزی و دامپروری تعلق می‌گیرد اما در کشور ما این موضوع برعکس شده و در حال حاضر اصلا به آن توجه نمی شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه به دلیل پایین بودن قیمت‌ها، تولید کره در داخل مورد توجه نبود اما در حال حاضر مورد استقبال دامداری‌های صنعتی قرار گرفته و خوشبختانه تمامی امکانات لازم نیز در کشور موجود است، عنوان کرد: ۹۹ درصد نژاد گاوهای کشور هولشتاین با درصد چربی پایین و ۱ درصد نیز نژاد جرزی با درصد چربی حدود ۶ درصد است و سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزار تن کره از خارج وارد می شود.

نظرات کاربران

Subscribe
Notify of
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments