محمودرضا فقیهی در گفتوگو با خبرنگار سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب، افزود: یکی از مشکلاتی که معمولاً در سفر اربعین برای مسافران رخ میدهد، خستگی پاها است. توصیه میشود بدون ریختن آب روی سر و بدن در فصول گرم، پاها را در آب سرد و در فصول سرد پا را در آب گرم قرار دهید تا درد و خستگی کاهش پیدا کند.
معاونت حج و زیارت سازمان هلال احمر با توصیه به اینکه اگر پاها تاول زد، تاولها را دستکاری نکنید، افزود: در صورتی که تاولها بزرگ و دردناک شده باشند، آن را با محلول آب گرم و جوش شیرین معدنی تمیز کرده و با ایجاد سوراخ توسط سرنگ استریل، مایع داخل تاول را خارج کنید. سپس روی آن عسل مالیده و پانسمان کنید.
این متخصص طب سنتی اظهار کرد: اگر مفاصل شما درد گرفت، آن را با روغن گل محمدی و یا روغن زیتون چرب کنید و در مسیر مواظب باشید که دچار پیچخوردگی پا نشوید.
فقیهی بروز اسهال را یکی دیگر از مشکلات پیادهروی عنوان کرد و گفت: برای رفع اسهال یک قاشق مرباخوری اسپند قورت دهید یا آن را داخل یک لیوان آبجوش ریخته و بعد از 10 دقیقه آن را صاف کرده و بخورید.
وی با تأکید بر اینکه اگر اسهال با حالت تهوع همراه بود به این محلول یک قاشق مرباخوری گلپر اضافه کنید، افزود: 10 دقیقه بعد، محلول را از صافی عبور داده و تفاله آن را بیرون بریزید و مابقی لیوان را با عرق نعناع پر کنید و با عسل آن را بخورید.
معاونت حج و زیارت سازمان هلال احمر آلو بخارا و انجیر خیس شده در گلاب را برای درمان یبوست مفید دانست و افزود: اگر سرفه زیاد میکنید، آب را با نمک دریا و جوش شیرین مخلوط کنید و مدام دهان خود را با آن بشویید.
فقیهی شستشوی مداوم دستها را بهترین راه جلوگیری از بیماری عنوان کرد و افزود: بستن دهان و بینی با یک چفیه خیس و نمناک میتواند مانع از بروز بیماریهای تنفسی شود.
نظر شما