به گزارش گروه سیاسی طبنا(خبرگزاری سلامت)، حجت الاسلام والمسلمین رسول منتجب نیا با اشاره به اینکه از اوایل سال اعلام کردیم که حزب جمهوریت در انتخابات حضور و مشارکت فعالی خواهد داشت، اظهار کرد: ما نسبت به افراد و گروه هایی که نسبت به حضور و مشارکت در انتخابات تردید و تشکیک داشتند، انتقاد داشتیم و آماده بوده و هستیم که در انتخابات شرکت کنیم ولی لازمه شرکت در انتخابات چه برای اصولگرایان و چه برای اصلاح طلبان این است که فضای بازی مهیا شود. اگر انتخابات در فضایی مسدود و بسته برگزار شود، افتخار آمیز نیست. فضای آزاد انتخاباتی در همه دنیا امری قطعی و شناخته شده است. شرایط فعلی می طلبد مسئولان با سعه صدر، تحمل، تعامل و تامل با داوطلبان برخورد کنند.
وی ادامه داد: شرایط فعلی اقتضا می کند که به مردم بها داده و فضا را باز و قلوب را تالیف کنیم. مردم طرفدار کشور و نظام هستند و نسبت به سرنوشت خود حساس و علاقه مندند و نباید به چشم مخالف، دشمن و نامحرم به مردم نگاه کنیم. داوطلبانی که وارد صحنه شده اند توانایی خدمت را در خود احساس و احراز کرده اند، بنابراین برخورد با آنها باید کاملا منصفانه، عادلانه و قانونمند باشد. اینکه در میان جناح های موجود کشور، یک جریان کاملا در امان باشد و داوطلبان جناح دیگر تایید صلاحیت نشوند، به دور از انصاف است. از شورای نگهبان تقاضا می کنم در این آخرین مرحله بررسی صلاحیت ها که به اعتراضات داوطلبان رسیدگی می شود، به این موضوع واقع بینانه نگاه کند و مصلحت کشور را در نظر بگیرند.
این فعال سیاسی تاکید کرد: باید با آغوش باز برخورد کنیم زیرا امروز در معرض تهدیدهای بین المللی، منطقه ای و داخلی هستیم. فراموش نکنیم مقام معظم رهبری فرمودند مردم حتی اگر نظام و شخص من را قبول ندارند به خاطر ایران مشارکت کنند. در این شرایط همه آماده شرکت در انتخابات هستند منتها در انتخاباتی که در فضای باز و سالم برگزار شود. مسدود کردن فضای انتخابات به زیان کشور و ملت است. برخورد حذفی و جناحی با داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی وطرفداران آنها به زیان منافع ملی و نظام است. متاسفانه خبرهای تلخی به گوش می رسد. با داوطلبان جناح اصلاح طلب برخورد خوبی نشده است.
منتجبنیا با بیان اینکه بسیاری از رد صلاحیت شدگان را می شناسیم که جزء متدین ترین و متشرع ترین افراد هستند که به دلیل عدم التزام به اسلام، جمهوری اسلامی و ولایت فقیه یا رد صلاحیت شده اند یا صلاحیت آنها توسط هیات نظارت احراز نشده است، افزود: سخنگوی شورای نگهبان در مصاحبه ای گفت که عدم التزام به معنای نماز نخواندن و روزه نگرفتن افراد نیست و از طرق دیگر می توان عدم التزام به اسلام و غیره را متوجه شد.
وی همچنین بیان کرد: تعداد زیادی به عنوان عدم احراز صلاحیت تایید نشده اند که معتقدم، عدم احراز حرف درستی نیست زیرا هیات نظارت باید احراز کند، تقصیر داوطلب چیست؟ بنابراین این برخورد چه از طرف هیات اجرایی یا نظارت شایسته وجهه نظام نیست. البته رد صلاحیت از طرف هیاتهای اجرایی کمتر بوده است.
دبیرکل حزب جمهوریت ادامه داد: از اعضای حزب در سراسر کشور درخواست کردیم هرکس توان و صلاحیت کافی در خود سراغ دارد در انتخابات ثبت نام کند ولی اکثریت نزدیک مطلق داوطلبان نمایندگی مجلس حزب نوپای جمهوریت ایران اسلامی رد صلاحیت شده اند.
وی در پایان گفت: ۳هزار و 700 نفر از رد صلاحیت شدگان سراسر کشور در فرصت باقی مانده نسبت به این موضوع اعتراض کرده و تقاضای بررسی مجدد دارند، باید پرسید چه تعداد رصلاحیت شده اند؟ به عنوان دلسوز نظام و کشور خدمت مقام معظم رهبری اعلام می کنم این برخوردها نظام را سست می کند. مقام معظم رهبری بارها فرمودند؛ برای من اصولگرا و اصلاح طلب یکسان هستند. خدمت رهبری شهادت می دهم، اکثریت رد صلاحیت شدگان این دوره، جز طرفداران پر و پا قرص نظام هستند. لذا از ایشان تقاضا دارم به شورای نگهبان دستور دهند این افراد را تایید کرده و به عرصه انتخابات وارد کنند. معتقدم در خصوص بررسی صلاحیت ها حق کشی شده است.
نظر شما