به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، علی کرد در رابطه با وضعیت آلودگی هوا و بروز طوفان شن در استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: عدم مدیریت صحیح موجب افزایش رنج و مشکلات مردم در استانهای میزبان ریزگردها و آلودگی هوا شده است، از این رو در استان خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بیشترین میزان آلودگی هوا وجود دارد.
وی ادامه داد: اعتراض عموم مردم سیستان و بلوچستان در رابطه با این است که هیات دولت باید مصوبات و ردیفهای خاصی را برای کل استان سیستان و بلوچستان در نظر بگیرد، زیرا باد و ریزگردهایی که از مرز افغانستان به سمت سیستان حرکت میکند، زندگی مردم را تحت شعاع قرار داده است.
کرد خاطرنشان کرد: طوفان ریزگردها در بسیاری از شهرهای مرزی از جمله مسیر زاهدان به شهرستان خاش و میرجاوه، شهرستانهای میرملک، روتک، کوی خاش و نصرآباد مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ریزگردها موجب افزایش بیماریهای تنفسی، لغو پروازها و مسدود شدن مسیر جادههای میمند به زاهدان، میمند به سیستان و زابل، بم به زاهدان ، زاهدان به خاش و میرجاوه میشود، در نتیجه مسافران و اهالی استان باید ساعتها در ریزگردها و پشت پلیسراهها بدون کوچکترین امکانات بمانند.
کرد اظهار کرد: علیرغم مکاتبات و جلسات متعدد با دفتر امور روستایی استانداری و دفتر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ستاد بحران و سازمان محیط زیست و وزارت راه و شهرسازی، هیچ کدام اقدامی قابل توجهی انجام ندادند. دولت باید به کار عملیاتی خودش بپردازد تا مردم این شهرها و روستاها در مناطق خودشان بمانند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: عدم توجه به معضل ریزگردها و ماسههای بادی باعث شده است روستاها کاملا پوشیده از ماسه و گرد و خاک شود و در نهایت مردم به دلیل سختی زندگی و بیکاری، روستاها را تخلیه و به شهرها مهاجرت کنند.
نظر شما