محمد حسین قربانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری سلامت در خصوص مشکلات دانشآموختگان پزشکی که دروه طرح خود را میگذرانند، گفت: در حال حاضر در این مورد دو معضل یکی در حوزه طرح نیروهای انسانی دانش آموختگان بخش بهداشت و درمان و دیگری اشباع تقریبا بعضی از رشتهها در حوزه استخدام یا دستگاههای دولتی یا نیازهای بخش دولتی وجود دارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به معضل بخش دوم اظهار کرد: در این بخش که در حال حاضر تقریبا با آن مواجه هستیم که مانع جذب یا ایجاد فضا برای انجام طرح دانشآموختگان میشود، کمبود منابع مالی است. به عبارتی امروز دانشگاهها علیرغم نیاز به نیروی انسانی که برای بعضی از حوزههای تخصصی رشتههای مختلف وجود دارد، متاسفانه سازمان برنامه و بودجه یا وزارت بهداشت یا دانشگاههای مربوطه که باید از درآمدهای اختصاصی خود این منابع را بپردازند، با کمبود منابع مالی مواجه هستند.
قربانی افزود: این دو مقوله نگرانیهایی ایجاده کرده است اما آنچه که حائز اهمتی است یکی این است که اگر وزارت بهداشت برای هر رشتهای به این نتیجه برسد که به نیروی انسانی طرحی نیاز ندارد، باید تعهد دانشآموختگان را آزاد کند و به این شکل نباشد که الزاما کسانی که تعهد را اجرا نکردهاند برخی محدودیتها برای آنها اجرا شود.
وی خاطر نشان کرد: در هر حال همکاران پزشک ما آماده اجرای تعهد هستند، اما فضای حاکمیت برای آنها مهیا نشده است و امکانپذیر نیست. در این بخش باید یک فرصت یا تلطیف فضا برای افرادی که انجام خدمت یا ضریب کار یا تعهد نیروی انسانی را نداشتند، ایجاد کرد تا معاف شوند.
نظر شما