به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)؛ دکتر محمدرضا قوامنصیری افزود: سازمان تامین اجتماعی حدود ۱۴ ماه است که به مراکز رادیوتراپی دانشگاهی و غیر دانشگاهی پرداختی نداشتهاست.
وی ادامه داد: اولین کسانی که به دلیل این معوقات لطمه میبینند، بیماران هستند؛ آنها مشکل درمانی دارند و نتیجه آن دقیقا مشخص نیست. در مقایسه با بیماران دیگر مرگ و میر بالاتری دارند و بیشتر آنها متعلق به طبقات سه و چهار اجتماع هستند. ۸۰ درصد بیماران ما توانایی مالی ندارند. حالا کسانی که به هر صورت توانستند درمان انجام دهند با این مشکلات نیز روبرو میشوند. از سوی دیگر نیز پزشک معالج سر درگم است و مسئول فنی باید به هر دری بزند که بتواند این خلاء را پر کند.
قوام نصیری ضمن تاکید بر لزوم رسیدگی مسوولان بیمهها به مبحث مطالبات مراکز درمان سرطان، افزود: این بیماران، افراد معمولی نیستند، بیمارانی هستند که به اندازه کافی مشکل دارند. بیماری که شیمیدرمانی میشود با چهرهای که پیدا میکند تمایلی به ظاهر شدن در جامعه ندارد. پزشک باید کار خود را صحیح انجام دهد و افزون بر آن، اعتماد بیمار را کسب و جسم او را برای پذیرش درمان آماده کند، اما این چنین بیتوجهیهایی موجب بیاعتمادی بیمار به دستگاه مسوول و همچنین پزشک میشود.
وی افزود: امروز مراکز دولتی و خصوصی با مشکل مطالبه از بیمهها روبرو هستند و شرایط مراکز دولتی نامساعدتر است؛ چون حتی برای خرید یک خودکار هم باید چرخه معیوب کاغذبازی اداری را طی کرد.(ایسنا)
نظر شما