دکتر فریبا زاهدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت ) گفت: گروهی از مواد غذایی میتوانند در بهبود وبالا بردن سیستم ایمنی در این شرایط حساس و همه گیری کرونا نقش موثری داشته باشند و سیستم ایمنی بدن را در مقابل بیماری ها بالا ببرند ، مصرف ویتامین C به بازسازی سیستم ایمنی بدن کمک کرده و در افزایش تولید گلبولهای سفید خون تاثیر دارد .با توجه با اینکه این ویتامین در بدن ذخیره نشده و تولید هم نمی شود باید از راه خوراکی وارد بدن شود،
این متخصص تغذیه افزود:زینک یا روی لازمه سلامتی بدن وسیستم ایمنی است مواد غذایی ارزشمندی همچون سیر باید در رژیم روزانه ما جا گیرد،استفاده روزانه از ویتامین های مختلف باعث تقویت سیستم ایمنی بدن است ،سبزیجات و انواع میوه مملو از ویتامین های مختلفی و کامل است بعضی سبزیجات مثل کلم برکلی مملو از ویتامینها و مواد معدنی است. ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E و همچنین سایر آنتیاکسیدانها و فیبرها در آن تجمع کردهاند و بروکلی را به یکی از پرفایدهترین سبزیها برای سلامتی انسان تبدیل کردهاند. برای حفظ مواد مغذی بروکلی سعی کنید آن را خیلی کم و ملایم بپزید.
او اضافه کرد: آنتیاکسیدانها و بتاکاروتنهای متعددی وجود دارد که میتوانند توانایی سیستم ایمنی بدن را در مقابله با عفونتها مختلف افزایش دهند. اسفناج هم مثل کلم بروکلی بهتر است که به میزان خیلی کمی پخته شود تا بتواند مواد مغذی خود را حفظ کند.لبنیات از دیگر مواد غذایی است که باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی در بدن می شود البته باید از لبنیات و ماستهایی استفاده کنید که دارای باکتریهای فعال هستند. این باکتریهای مفید فعال یاپروبیوتیک باعث شبیهسازی نبرد با بیماریها در سیستم ایمنی بدن میشوند.همچنین لبنیات منبع خوبی از ویتامینD می باشد ، ویتامین D میتواند سیستم ایمنی بدن را تنظیم کند.
دکتر زاهدی اضافه کرد:پروتئین و گوشت نیز باعث افزایش توده عضلات و استحکام آنها نیز میشود که حتما باید در سبد غذایی خانواده وجود داشته باشد.
نظر شما