به گزارش باشگاه خبرنگاران سلامت،محمد رسول شیخی زاده عنوان کرد: این آشپزخانه ها به مناسبت ماه مبارک رمضان با مشارکت و همکاری خیرین و با هدف طبخ، بسته بندی و توزیع غذای گرم در بین خانواده های نیازمند و مددجویان این نهاد افتتاح شده است.
وی افزود: تا پایان ماه رمضان از طریق این آشپزخانه در سنندج روزانه ۱۲۰۰ پرس و در سطح استان چهار هزار پرس غذای گرم تهیه و در بین نیازمندان توزیع می شود.
شیخی زاده تصریح کرد: همزمان در سایر شهرستانها نیز افتتاح آشپزخانه تهیه غذای نیازمندان انجام می شودو در شهرستانهایی که آشپزخانه پخت غذا وجود ندارد بسته های غذایی به صورت جیره خشک توزیع خواهد شد.
نظر شما