کد خبر: پنج-هزار-تن-به-در-خراسان-رضوی-تولید-شد
۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۱
پنج هزار تن "به" در خراسان رضوی تولید شد
  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت(طبنا) از استان خراسان رضوی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امسال پنج هزار و ۲۵۰ تن "به" در این استان تولید شده است. وی ادامه داد: در مجموع بطور متوسط از هر هکتار زیر کشت این محصول هفت هزار و ۵۱۵ کیلو گرم "به" تولید شده است. مدیرامور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه این میوه یکی از محصولات باغبانی درآمدزاست گفت: با این حال در سالیان اخیر به دلیل مبتلا شدن درختان "به" به بیماری آتشک باغداران رغبتی به کشت و توسعه آن ندارند. وی افزود: برای مقابله با بیماری آتشک اقدام به کشت و توسعه رقم "ویدوجا" در شهرستانهای جوین و چناران این استان شده است. میری ادامه داد: کاشت رقم "ویدوجا" که از موسسه تحقیقات باغبانی کرج تهیه شده و مقاوم به بیماری آتشک می‌باشد بهترین راه برای توسعه این محصول درآمدزاست. وی گفت: نیشابور با ۲۱۰ هکتار، تایباد با ۸۵ هکتار و درگز با ۳۶ هکتار به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم استان را از نظر سطح زیر کشت این محصول دارند. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: با توجه به قابلیت انبارداری این محصول، کشت و توسعه ارقام مقاوم به بیماری آن در دستور کار قرار دارد. هم اکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در خراسان رضوی زیرکشت انواع محصولات زراعی و باغی است. منبع خبر:خبرگزاری جمهوری اسلامی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha