کد خبر: نمکدان-باید-حاوی-علائم-هشدار-سلامت-باش
۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۸
به گزارش گروه سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت)، محققان و متخصصان حوزه بهداشت و پزشکی معتقدند وقت آن رسیده که رویکرد جدی‌تری در مورد مصرف نمک و کاهش این ماده خوراکی داشته باشیم. نمک علاوه بر احتمال بروز بیماری‌هایی مانند سرطان معده، منجر به افزایش فشار خون می‌شود. فشار خون مهم‌ترین عامل بروز بیماری‌های قلبی و بیماری‌های قلبی اصلی‌ترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است. از هر سه فرد بزرگسال یک نفر به فشار خون بالا مبتلاست. بر اساس این آمار، رژیم غذایی ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان و نمک مقصر اصلی این داستان است و در سال ۲۰۱۷ میلادی جان بیش از سه میلیون نفر را گرفته است. سازمان جهانی بهداشت هدفی را برای کاهش مصرف نمک به میزان ۳۰ درصد تا سال ۲۰۲۵ میلادی تعیین کرده است. غذاهای فرآوری‌شده و آماده منبع اصلی نمک هستند و از طرفی باید در مورد مصرف نمک هشدار و آگاهی عمومی را افزایش داد. بسیاری از کشورها اقداماتی را در جهت افزایش آگاهی عمومی در مورد مضرات نمک آغاز کرده‌اند که هشدار در فهرست غذایی رستوارن‌ها از جمله این موارد است. این مطالعه نشان می‌دهد استفاده از علائم هشدار، مانند آنچه در بسته‌بندی دخانیات استفاده می‌شود، مانند تلنگری برای افراد در مورد استفاده از این ماده مضر است. نتایج این مطالعه در نشریه  Clinical Hypertension منتشر شده است.(ایرنا)  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha