کد خبر: مصرف-قارچ-خطر-ابتلا-به-سرطان-پروستات-را
۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۴۰
به گزارش گروه سلامت طبنا (خبرگزاری سلامت) به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، محققان دانشگاه توکیو با بررسی وضعیت سلامت سی و شش هزار و ۴۹۹ مرد ۴۰ تا ۷۹ ساله که پیش‌تر طی مطالعاتی در سال‌های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۴ شرکت کرده بودند، دریافتند که مصرف یک تا دو بار در هفته قارچ خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۸ درصد و مصرف سه بار در هفته آن خطر ابتلا به این بیماری را تا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد. با این حال به گفته شو ژانگ مولف ارشد این پژوهش، سازوکار تاثیر مثبت قارچ در جلوگیری از بروز سرطان پروستات هنوز ناشناخته است. جزئیات این پژوهش در مجله International Journal of Cancer منتشر شده است.(ایرنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha