کد خبر: افزایش-احتمال-ناباروری-با-استفاده-از-گ
۲۴ مهر ۱۳۹۸، ۹:۴۹
به گزارش گروه سلامت طبنا (خبرگزاری سلامت)، دکتر شهرام بیرقی طوسی با اعلام این مطلب گفت: برخی افراد سودجو برای تهیه رب از گوجه‌های کال یا گوجه‌های دارای قسمت‌های سبز رنگ، استفاده می‌کنند، در حالیکه مصرف قسمت‌های سبز گوجه فرنگی به دلیل  وجود سم سولانین، به شدت مخاطره آمیز است. به گفته وی،  متاسفانه از شایع ترین مشکلات ایجاد شده در اثر مصرف این ماده می‌توان به التهاب روده و معده، افزایش احتمال ابتلا به مشکلات پوستی، کبدی و ناباروری اشاره کرد. عضو هیات علمی گروه پژوهشی فراوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استفاده بی رویه و بدون نظارت از مواد نگهدارنده به خصوص بنزوئات‌ها، تولید سم آلترامید تحت تاثیر حرارت دهی بالا، کاهش مواد مغذی تحت تاثیر حرارت بالا و بسته بندی نامناسب و عرضه به صورت فله از مشکلات رب‌های تولید شده در کارگاه های غیربهداشتی برشمرد. طبق اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، بیرقی طوسی افزود: تولید تحت نظارت نهادهای مسئول، کنترل کیفیت مواد اولیه، رنگ مطلوب، اعمال تیمارهای حرارتی به صورت کنترل شده و حفظ حداکثری ارزش تغذیه‌ای، کیفیت یکنواخت محصولات تولید و فاقد آلودگی‌های میکروبی از مزایای رب‌های صنعتی است.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha