کد خبر: بیماری-های-روانی-و-بیماری-قلبی
۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۵۸
ارتباط بیماری های روانی و بیماری قلبی

ممکن است بدانید که بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در دنیا است. اما آیا می‌دانید سلامت روانی شما می‌تواند بر سلامت قلب شما تأثیر بگذارد و سلامت قلب شما می‌تواند بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد؟

بیماری قلبی

ممکن است بدانید که بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در دنیا است. اما آیا می‌دانید سلامت روانی شما می‌تواند بر سلامت قلب شما تأثیر بگذارد و سلامت قلب شما می‌تواند بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد؟ با این مقاله از better health با خبرگزاری سلامت همراه باشید.

بیماری قلبی و عروقی

شرایط قلبی مانند حمله قلبی و آنژین نیز به عنوان بیماری قلبی عروقی شناخته می‌شود. این شرایط اغلب با اضطراب یا افسردگی رخ می‌دهد. در واقع، ما اکنون می‌دانیم که افسردگی یک عامل خطرناک برای بیماری عروق کرونر قلب به همراه استعمال سیگار، کلسترول بالا و فشار خون بالا است. افسردگی همچنین می‌تواند بر چگونگی بهبودی مبتلایان به بیماری‌های قلبی تأثیر بگذا‌رد و خطر ابتلا به مشکلات قلبی را بیشتر کند. بنابراین بیایید در مورد پیوندها بین سلامت قلب و سلامت روان اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

تأثیر مشکلات روانی با بیماری قلبی

اضطراب کلمه‌ای است که ما برای توصیف احساسات هنگام نگرانی یا استرس از آن استفاده می‌کنیم‌. اما معنی اصلی اضطراب  بیشتر از آن است. نگرانی یا استرس خواهد آمد و خواهد رفت. اضطراب یک احساس است که پس از حذف عوامل استرس‌زا باقی می‌ماند.

هر کسی هر از گاهی احساس اضطراب می‌کند، اما برای کسی که اضطراب مزمن را تجربه می‌کند، کنترل این احساسات می‌تواند دشوار باشد.

بعضی اوقات اضطراب ممکن است یک علت واحد داشته باشد، اما اغلب علت خاصی وجود ندارد.

افسردگی یک احساس مداوم است که باعث می‌شود فعالیت‌های عادی خود را متوقف کنید. همه ما گاهی اوقات می توانیم احساس غم یا احساس خلقی کنیم ، اما برخی از افراد این احساسات را برای مدت طولانی و حتی گاهی بدون دلیل مشخص تجربه می‌کنند. افسردگی بر احساس شما نسبت به خود تأثیر می‌گذارد و مدیریت زندگی را دشوار می‌کند.

افسردگی

ممکن است علاقه خود را به کار، سرگرمی یا کارهایی انجام دهید که معمولاً از آن‌ها لذت می‌برید را از دست بدهید. ممکن است کمبود انرژی داشته باشید، در خواب مشکل داشته باشید، بیشتر از حد معمول بخوابید ، احساس تحریک پذیری کنید یا تمرکز آن را سخت کنید.

پیوندها بین سلامت روانی و بیماری قلبی

بنابراین چه ارتباطی بین سلامت قلب و سلامت روان وجود دارد؟ در اینجا برخی از پیوندهایی که درباره آن‌ها می‌شناسیم وجود دارد: بیماری قلبی افسردگی یک عامل خطرناک مستقل قابل توجه برای بیماری‌های قلبی است. افسردگی با عوامل خطرزای متعارف بیماری قلبی (مانند شیوه زندگی ناسالم) مرتبط است. افسردگی در بین مبتلایان به بیماری قلبی رایج است. این بر بهبودی تأثیر می‌گذارد و خطر بروز حوادث قلبی بیشتر را افزایش می‌دهد. بیماران قلبی مبتلا به افسردگی غالباً کمتر از پیروی از کارهای روزمره سالم انگیزه کمتری دارند، به این معنی که ممکن است از داروهای مهم صرف نظر کنند، از ورزش و رژیم صحیح خودداری کرده و به رفتارهای مضر مانند سیگار کشیدن و نوشیدن الکل ادامه دهند.

مطالعات اخیر نشان می‌دهد اضطراب همچنین ممکن است یک عامل خطر برای بیماری‌های قلبی باشد.

چگونه حمله قلبی می‌تواند بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد؟

حمله قلبی از جهات مختلفی می‌تواند در افراد تأثیر بگذارد. داشتن سکته قلبی می‌تواند بر نگرش و روحیه شما تأثیر بگذارد. ممکن است نسبت به آینده احساس امنیت نکنید و درباره از سلامتی طولانی مدت خود نگران باشید. ممکن است شما اعتماد به نفس کمتری داشته باشید، یا خجالت‌زده یا ناامید شوید زیرا نمی‌توانید همان اندازه کار کنید. و غیر معمول نیست احساس گناه در مورد کارهایی که در گذشته انجام داده‌اید و ممکن است منجر به حمله قلبی شود.

علائم افسردگی

انتظار می‌رود کمی احساس بی‌حوصلگی کنید کنید، اما اگر این احساسات بیش از دو هفته بیشتر طول بکشد، ممکن است دچار افسردگی شوید:
  1. احساس غم یا تحریک پذیری
  2. احساس خالی بودن، ناامیدی، گناه یا بی‌فایده
  3. از دست دادن لذت در فعالیت‌هایی که معمولاً از آن‌ها لذت می‌برید
  4. خستگی و کاهش انرژی
  5. در تمرکز، به خاطر سپردن جزئیات و تصمیم گیری مشکل دارید
  6. مشکل در خواب، یا خوابیدن بیش از حد
  7. پرخوری، یا اصلاً نمی‌خواهید غذا بخورید
  8. کاهش وزن یا افزایش وزن
  9. افکار مرگ یا خودکشی یا اقدام به خودکشی
  10. درد، سردرد، گرفتگی یا مشکلات گوارشی بدون دلیل جسمی مشخص
  11. دشواری مدیریت زندگی روزمره

علائم اضطراب

زندگی با بیماری قلبی یا حمله قلبی می‌تواند باعث اضطراب شود. اضطراب چیزی بیش از احساس استرس است. اگر: بیماری قلبی
  • بیشتر اوقات نگران باشید
  • افکار تکراری دارید که اضطراب شما را افزایش می‌دهد
  • از موقعیت‌هایی که ممکن است باعث ‌اضطراب شما شود خودداری کنید
  • ترس و وحشت شدید را تجربه کنید
  • اثرات جسمی مانند لرزش، تعریق، ضعف، ضربان قلب سریع، مشکل در تنفس یا حالت تهوع را تجربه کنید.
به یاد داشته باشید، صرف نظر از علت آن‌ها، درمان مؤثر برای افسردگی و اضطراب در دسترس است.

تشخیص افسردگی در مبتلایان به بیماری قلبی

تشخیص افسردگی در مبتلایان به بیماری قلبی همیشه آسان نیست، زیرا علائم افسردگی مانند خستگی و سطح پایین انرژی با بیماری‌های قلبی مشترک است یا می‌تواند عوارض جانبی دارویی باشد که برای درمان شرایط قلب استفاده می‌شود. پزشکان می‌توانند با استفاده از پرسشنامه یا مصاحبه‌هایی که علائم افسردگی را نشان می‌دهد، افسردگی را بررسی کنند. اگر یک مشکل مهم قلبی مانند حمله قلبی دارید، توصیه می‌شود که دو تا سه ماه بعد از آن رویداد و سپس سالانه مورد بررسی دکتر برای افسردگی قرار بگیرید. این نوع غربالگری به شما در تشخیص زودرس هرگونه افسردگی کمک می‌کند تا بتوانید درمانی داشته باشید و سلامت روحی و جسمی خود را نیز بهبود ببخشید.

درمان افسردگی در مبتلایان به بیماری قلبی‌

اگر فکر می‌کنید علائم افسردگی یا اضطراب دارید، افسردگی قابل درمان است، بنابراین مهم است که در اوایل درخواست کمک کنید. یک قدم مهم این است که از پزشک یا تیم توانبخشی قلب خود کمک بخواهید. آن‌ها می‌توانند از افسردگی استفاده کنند و سپس درمانی را برای شما و وضعیت شما پیشنهاد دهند. بسته به توانایی‌های شما، تغییر سبک زندگی برای بهبود سلامت جسمی و روحی شما ممکن است شامل موارد زیر باشد:
  • به طور منظم ورزش کنید
  • خوردن غذای سالم
  • کاهش یا ترک مصرف الکل
  • تمرین تکنیک‌های آرامش
  • انجام فعالیت‌های لذت بخش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha