به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، دکتر قاسم جان بابایی در نشست با رییس، معاونین و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه استان خراسان رضوی نیز به دلیل تردد و حضور مسافران در شرایط نامساعدی از نظر تعداد بیماران بستری و سرپایی قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: حتی اگر محدودیت هایی در ستاد ملی کرونا به تصویب برسد حداقل 10 تا 14 روز زمان لازم است تا نتایج آن موثر واقع شود، بنابراین تجربه های مناسبی که دانشگاه علوم پزشکی از ابتدای همه گیری ویروس کرونا داشته است باید مورد استفاده قرار گیرد تا بتوان در شرایط حاضر به بیماران خدمات مناسبی را ارائه داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حجم زیادی از بیماران مواجه شده است، تصریح کرد: باید با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های درمانی و تجهیزاتی، خدمات به شکل مناسبی به بیماران ارائه شود، ضمن اینکه وزارت بهداشت، پیگیری تامین تجهیزات مورد نیاز بخش های بستری و مراقبت های ویژه بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه را در اولویت قرار خواهد داد.
معاون درمان وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: تامین دستگاه های سی تی اسکن در بیمارستان های قائم(عج)، کامیاب، طالقانی، امداد و نجات جنوب و شهید هاشمی نژاد از جمله برنامه هایی است که به طور حتم از طریق وزارت بهداشت مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: همچنین مشکلات کمبود دارویی بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور جدی پیگیری می شود.
تاکید بر تقویت بخش سرپایی خدمات رسانی به بیماران کرونایی
دکتر جان بابایی با تاکید بر تقویت بخش سرپایی خدمات رسانی به بیماران کرونایی تصریح کرد: باید از تمام ظرفیت ها برای خدمات رسانی به بیماران به صورت سرپایی استفاده کرد تا از مراجعه مستقیم و یا نیاز به بستری بیماران در مراکز درمانی جلوگیری شود.
وی ضمن درخواست از بیمه سلامت استان نسبت به در نظر گرفتن ویزیت بیمار سرپایی معادل بیمار بستری افزود: علاوه بر این تمام بیمارستان ها نسبت به بخش سرپایی اقدام نمایند تا بتوان خدمات را به بیمارانی که نیاز به بستری دائمی در مراکز درمانی ندارند و تنها باید دارو های تزریقی را دریافت کنند به شکل سرپایی ارائه داد.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه می توان از ظرفیت کلینیک های بخش خصوصی و یا وابسته به سایر ارگان ها برای ارائه خدمات سرپایی به بیماران و تزریق داروهای ویژه کرونا استفاده کرد، تصریح کرد: بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه ظرفیت خدمات رسانی به بیماران را دارا هستند و نیازی به راه اندازی بیمارستان های صحرایی نیست.
وی ضمن قدردانی از رییس و تمامی مدیران و مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیر کرونایی اظهار کرد: بیش از 18 ماه است که بیمارستان ها و مدافعان سلامت در حوزه بهداشت و درمان در خط مبارزه با کرونا در حال خدمات رسانی به بیماران هستند و به طور حتم هیچ کس به اندازه این افراد دلسوز مردم نیست و تمام هم و غم خود را برای کاهش رنج بیماران و نجات جان هموطنان خود به کار بسته اند.
گفتنی است دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت صبح امروز به همراه دکتر طالبیان مشاور اجرایی حوزه معاونت درمان در سفر به مشهد از تعدادی از مراکز درمانی معین کرونا این شهر بازدید و از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به بیماران قرار گرفت.