تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۸
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری سلامت(طبنا) مازندران؛ غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از سطح زیر کشت 17 هزار و 630 هکتاری محصولات سالم در مزارع شهرستان بهشهر خبر داد. وی بیان کرد: امروزه اهمیت تولید محصولات سالم کشاورزی برای حفظ محیط زیست و سلامت جامعه آشکار شده است، بطوریکه تلاشهای گستردهای برای توسعه تولید محصول سالم صورت میگیرد. مدیر جهاد کشاورزی بهشهر با بیان اینکه محصول سالم به محصولی گفته می شود که در تولید آن در صورت لزوم از مواد شیمیایی در حد استاندارد و مجاز و با رعایت دوره مصرف استفاده شده باشد، گفت: حفاظت از خاک زراعی و جلوگیری از فرسایش خاک، رسیدن به ثبات در تولید محصول سالم و بدون آلوده سازی آب و خاک، توسعه پایدار کشاورزی، حفاظت و نگهداری منابع پایه و محیط زیست، حفظ سلامتی مصرف کنندگان و دستیابی به امنیت غذایی را از جمله مزایای تولید محصول سالم است. قنبری با اشاره به تلاشها و توصیه هایی که در جهت تولید محصول سالم به کشاورزان شد، ادامه داد: شهرستان بهشهر دارای 17 هزار و 630 هکتار سطح زیرکشت محصول سالم است که 13 هزار و 165 هکتار از این سطوح به باغ انار، 4 هزار و 310 هکتار باغ مرکبات و 149 هکتار به کشت گیاهان دارویی اختصاص دارد که بیشتر آن در ارتفاعات این شهرستان کشت می شود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر گفت: سالانه 100 هزار تن محصول سالم در این شهرستان تولید می شود. منبع: ایانا