تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
جعفریان اضافه کرد: بنابراین نکته ای که باید به آن توجه شود این است تا جایی که امکان دارد سطح دسترسی تماس با ویروس کاهش یابد. به عنوان مثال وقتی مواد غذایی بسته بندی شده تهیه میشود باید قبل از قرار دادن آن در محل نگهداری در محیطی که آلودگی به سایر قسمتها منتقل نمیشود، با استفاده از مواد شوینده ضدعفونی شود.
به گزارش گروه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر کوروش جعفریان در پاسخ به این سوال مطرح شده از سوی در سامانه 4030 وزارت بهداشت و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مبنی بر اینکه آیا با مصرف مواد غذایی آلوده به ویروس کرونا افراد دچار بیماری میشوند، افزود: به طور کلی اینکه آیا با خوردن غذایی که آلوده به ویروس است دچار بیماری میشویم به نظر میرسد که خیلی اطلاعات در این خصوص دقیق نیست و احتمال اینکه با خوردن غذا به ویروس مبتلا میشویم خیلی کم است. وی ادامه داد: شاید ما از این مسیر شانس ابتلا به کووید 19 را نداشته باشیم، اما طبیعتا غذایی که آلوده به ویروس باشد احتمال اینکه دست و یا سایر اندام با آن تماس داشته باشد، زیاد است و اگر ما دست خود را به گوش، بینی، چشم و دهان بزنیم احتمال ورود ویروس به داخل بدن افزایش مییابد. جعفریان اضافه کرد: بنابراین نکته ای که باید به آن توجه شود این است تا جایی که امکان دارد سطح دسترسی تماس با ویروس کاهش یابد. به عنوان مثال وقتی مواد غذایی بسته بندی شده تهیه میشود باید قبل از قرار دادن آن در محل نگهداری در محیطی که آلودگی به سایر قسمتها منتقل نمیشود، با استفاده از مواد شوینده ضدعفونی شود.