تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰
دکتر حسین فودازی در گفتگو با طبنا (خبرگزاری سلامت) افزود: عصبانیت با تداخل در میزان ترشح اسید معده خطر ابتلا به بیماریهای معده و روده را افزایش میدهد و به عبارتی تداوم آن میتواند افراد را مستعد ابتلا به سرطان کند. دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران خاطر نشان کرد: بلال آبپز سرشار از لیکوپن است و از بدن در برابر انواع سرطانها محافظت میکند اما بلال کبابی به عبارتی میتواند سرطانزا باشد بنابراین افراد باید تا حد امکان از بلال آبپز استفاده کنند. فودازی اضافه کرد: قسمتهای سوخته بلال روی آتش باعث ورود کربن به بدن میشوند و در نهایت افراد با مصرف زیاد این نوع از بلالها مستعد ابتلا به سرطانهای کبد و معده میشوند. وی با بیان اینکه مصرف چای داغ افراد را مستعد ابتلا به سرطان میکند، یادآور شد: افرادی که چای خود را بلافاصله پس از ریختن مینوشند، نسبت به سایرین 10 برابر بیشتر به سرطان مری مبتلا میشوند. دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران عنوان کرد: خانوادهها به ویژه پدر و مادر باید سبک صحیح تغذیه درست را از دوران طفولیت به فرزندان خود آموزش دهند تا در جهت پیشگیری از انواع بیماریها و به ویژه سرطان گامهای موثری برداشته شود.