آنتی بادی ها
از زمان ظهور ویروس که باعث کووید-19 (SARS-CoV-2) و شیوع سریع این بیماری در سراسر جهان می شود، دانشمندان در حال تحقیق در مورد راه های مقابله با این بیماری بودند. در حالی که توجه زیادی به ایجاد واکسن معطوف شده است که بدن را قادر می سازد آنتی بادی های خود را در برابر ویروس ایجاد کند، محققان نیز در تلاشند خود آنتی پادتنها را توسعه دهند که از این طریق می توانند برای کمک به افراد در مبارزه با عفونت استفاده کنند.
تحقیقات قبلی نشان داده است که آنتی بادی ها می توانند به درمان بیماریهای ناشی از ویروسهای مشابه کمک کنند، بنابراین یک آنتی بادی SARS-CoV-2 ممکن است تا زمان ایجاد واکسن برای کروناویروس به مهار عفونت کمک کند.
به طور کلی، آنتی بادی ها با متوقف کردن ویروس از آلوده کردن سلولهای ارگانیسم میزبان، کار می کنند. مطابق مطالعه حاضر، آنتی بادی تازه شناسایی شده با هدف قرار دادن پروتئین سنبله بر روی سطح ویروس که باعث میشود دسترسی به سلولهای میزبان امکان پذیر باشد، SARS-CoV-2 را از آلوده شدن حفظ میکند.
آیا پادتن یک درمان بالقوه است؟
به طور کلی،پادتنها با متوقف کردن ویروس از آلوده شدن سلولهای ارگانیسم میزبان، کار می کنند. مطابق مطالعه حاضر، آنتی بادی تازه شناسایی شده با هدف قرار دادن پروتئین سنبله بر روی سطح ویروس که باعث میشود دسترسی به سلول های میزبان امکان پذیر باشد، SARS-CoV-2 را از سلولهای آلوده متوقف می کند.
پادتنها معمولاً در گونه های غیرانسانی تولید می شوند. محققان سپس اقدامات لازم را برای اثربخشی آنها در انسان انجام می دهند. با این حال، این تیمپادتنهای جدید را به گونهای توسعه داده است که در ابتدا نیازی به انسان سازی آنها نیست.
آیا درمان کووید- 19 پیدا شده است؟
تا زمانی که این یافتهها به یک درمان موثر کووید-19 نیاز به تحقیق و آزمایش بیشتری دارد، اما کشف اولیه با ارزش است. به گفته پروفسور فرانک گروسولد، نویسنده مطالعه همکار، این کشف یک پایه قوی برای تحقیقات مربوط به کروناویروس کووید-19 باشد.
مترجم: معین حبیبی