به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از اداره کل روابط عمومی شهرداری کاشان،حسن بخشنده امنیه افزود: سابقه آزادسازی محور امیرکبیر به سال 71 برمی گردد که طبق مصوبه کمیسیون ماده 5، باید عرض محور از 24 متر به 75 متر میرسید. در سه دهه گذشته، 80 درصد روند آزادسازی صورت گرفته بود. بر این اساس، آزادسازی 20 درصد باقی مانده با مساحت 70 هزار متر مربع باقی ماند.تا آنکه با دستور وزیر و طبق ماده 9، آزادسازی 19 پلاک با مساحت 7300 متر مربع در دستور کار مدیریت شهری قبلی قرار گرفت که تنها توافقات 9 پلاک انجام شده و البته هزینه آن که بالغ بر 29 میلیارد تومان میشود به دلیل سپری شدن بازه زمانی قانونی دوره قبل( 3 ماه)، در این دوره باید پرداخت شود.
برای آزادسازی محور امیرکبیر، تسلیم حباب کاذب قیمتها نمیشویم
وی ادامه داد: از 19 پلاک با 7300 متر مربع مساحت، توافق 9 پلاک با مساحت 2050 مترمربع انجام گرفته و همچنان آزادسازی 10 پلاک با مساحت حدود 5200 متر مربع مورد نیاز است؛ این در حالی است که پس از انجام روند آزادسازیها، شاهد شکلگیری حباب غیرمنطقی در محور امیرکبیر هستیم به گونهای که برای هر متر مربع، مطالبه بیش از 7 برابری صورت میگیرد و این وضعیت به هیچ عنوان برای شهرداری که با منابع محدود و تنگناهای مالی دست و پنجه نرم میکند و ارائه خدمت در حوزههای متعددی را عهدهدار است، قابل قبول نیست؛ به هیچ عنوان تسلیم حباب کاذب قیمتها نمیشویم و ادامه این روند تا زمان تغییر شرایط ممکن نیست. همچنین علاوه بر این رویکرد، باید اهتمام خود را معطوف رسیدن به مناطق و محورهای کم برخوردار، کنیم.
ادامه پروژه کتابخانه و پارک لتحر بعد از رفع مشکلات فنی
در مورد پروژه پارک لتحر، دو مخزن در این پارک به صورت سازه به کار رفته که 30 درصد فضای آن را اشغال کرده است.برای توسعه پارک، نیازمند خارجسازی و عایق کردن مخزنها و استفاده آن به صورت بهینه هستیم.
در خصوص کتابخانه لتحر در کنار مشکل آسانسور، معضل اصلی آن سیستم فاضلاب است همچنین مشکل تهویه آن نیز باید مرتفع گردد.برای افتتاح این پروژهها، باید نقصهای فنی به صورت کامل برطرف شود.
تلاشهای مدیریت شهری برای ارتقای مولفههای ایمنی، فنی و ترافیکی بلوار فرش
بارها اعلام شده موضع شهرداری در خصوص بلوار فرش، تصمیمات شورای ترافیک است چنانکه در حال حاضر بر اساس مصوبه این مرجع قانونی، بلوار مسدود شده است.
البته از همان روزهای ابتدایی در راستای ارتقای مولفههای ایمنی بلوار گام برداشتیم.البته در کنار مباحث ایمنی، برخی از نقصهای فنی، ترافیکی نظیر پیچ و خم زیاد مسیر مطرح است. همچنین حوزه آبریز تقیزاده توسط این بلوار مسدود شده است و در صورت وقوع بارندگی شدید و پرشدن دریاچه، این محدوده دچار وضعیت خطرناکی میشود.
از حضور سرمایهگذاران در بخشهای توسعه گردشگری استقبال و از پروژههای این حوزه حمایت میکنیم.در بودجه سال 1401، توجه ویژهای به بخش گردشگری صورت گرفته و برنامههای مختلفی در راستای توسعه و رونق این فعالیت نیز مدنظر قرار دارد.
هزینه 21 میلیارد ریالی برای رفع نواقص پروژههای افتتاح شده
متأسفانه در این دوره شاهد وجود پروژههایی بودیم که با وجود افتتاح اما قابل بهرهبرداری نبوده و نیاز به انجام اقدامات تکمیلی و اصلاحی داشتند.به عنوان نمونه
برای رفع مشکلات فنی و عمرانی پروژه خانه فرهنگ آفرینش با صرف هزینه 31 میلیارد ریالی، بالغ بر 6 میلیارد ریال دیگر نیز اعتبار در این دوره هزینه شده است.به منظور رفع نواقص پروژه خانه فرهنگ حسین پور نیز علاوه بر اعتبار 17 میلیارد ریالی، 6 میلیارد ریال دیگر صرف گردیده است.
همچنین برای رفع مشکلات متعدد استخر مروارید اعم از تأسیسات، راه اندازی دستگاه اُزن، نصب مجدد کف پوشها، زهکشها، تهویه و...بالغ بر 9 میلیارد ریال دیگر در این دوره اعتبار مجدد صرف شده است.
هزینه 33 میلیارد ریالی برای تکمیل دو پروژه نیمه تمام
اتمام پروژههای نیمه تمام اولویت مدیریت شهری در حال حاضر است.علاوه بر هزینه 12 میلیارد ریالی پروژه در دوره گذشته، در این دوره برای تکمیل پروژه کف فرش و بهسازی خیابان استاد رضا عباسی، بالغ بر 18 میلیارد ریال صرف شده است.پروژه بعد از انجام بعد از اقدامات جزیی دیگر به بهرهبرداری میرسد.
همچنین برای تکمیل پروژه میدان حضرت معصومه(س) به عنوان بزرگترین میدان و ورودی شهر در این دوره 15 میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.به منظور طراحی منظر، نمای خاص و نورپردازی ویژه این میدان اقداماتی در حال انجام است.
اهتمام برای اتمام دیوارهچینی رودخانه حیدر
موضوع ساماندهی رودخانه حیدر یکی از مطالبات اهالی شهرک انقلاب است.اقدامات خود را در این زمینه به ویژه بخشهایی از این رودخانه که در حریم منازل مسکونی است، آغاز کردهایم.روند تأمین سنگها انجام شده و به دنبال اتمام عملیات دیوارهچینی رودخانه در آیندهای نزدیک هستیم.
اجرای 17 هزار تن آسفالت در معابر شهری
در این دوره شاهد اجرای 17 هزار تن آسفالت در معابر شهری با مساحت 151 هزار متر مربع و صرف اعتبار 180 میلیارد ریال بودیم.این در حالی است که قیمت قیر با افزایش حدود دو برابری به تنی حدود 12 میلیون تومان رسیده است.بر این مبنا، هر متر مربع لکهگیری، 120 هزار تومان هزینه به دنبال دارد.
همچنین در مدت سه ماه، شاهد اجرای بالغ بر 7 هزار متر مربع بلوک فرش با اعتبار 20 میلیارد ریال و نیز 7864 متر طول جدول گذاری با صرف اعتبار 12 میلیارد ریال بودیم.اقداماتی که همچنان در حال انجام است.
200 میلیارد تومان؛ مطالبات معوقه شهرداری کاشان
شهرداری دارای درآمد ثابتی نیست و تا زمان رسیدن به وضعیت پایداری درآمدی، نیازمند تعامل و همراهی شهروندان در زمینه تأمین منابع هستیم.مطالبات شهرداری از شهروندان در قالب عوارض نوسازی شامل 86800 پلاک بالغ بر 600 میلیارد ریال است.همچنین 18200 واحد صنفی عوارض خود را به شهرداری پرداخت نکردهاند.در کنار این موضوع، 3 هزار رأی کمیسیون ماده صد وجود دارد که جرایم آن پرداخت نشده است به طور کلی مطالبات معوقه شهرداری در حال حاضر بالغ بر 200 میلیارد تومان است که در صورت پرداخت آن، میتواند بسیاری مشکلات شهرداری در زمینه اجرای پروژهها رفع کرده و ارتقای کیفیت خدمترسانی را نیز به ارمغان آورد.