مریم محمودی در گفتگو با خبرنگار گروه سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: مصرف زیاد ویتامین‌های گروه ‌B از جمله B6 و b12 می‌تواند سبب پوکی استخوان شود و خطر شگستگی استخوان‌ها را در او افزایش دهد. وی افزود: در کشور کانادا بر روی بیش از 80 هزار زن یائسه که ویتامین‌های B6 و b12 مصرف می‌کردند آزمایشی صورت گرفت که نشان می‌داد 2 هزار 300 مورد شکستگی لگن در این زنان رخ اده که مربوط به تصادفات نبوده است. این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: این نشان می‌دهد که مصرف ویتامین‌های گروه b در این افراد بیش از سایرین بوده که احتمال این نوع شکستگی را افزایش داده است. این کارشناس ارشد تغذیه، مصرف زیاد ویتامین B۶ را باعث ایجاد آتاکسی (شلی دست وپا) عنوان کرد که احتمال عدم تعادل و افتادن وشکستن لگن را درزنان بیشتر می‌کند.   خبرنگار: هومان حسینی

برچسب‌ها