سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اذعان داشت: در کنار بعد اجتماعی تربیت، بایستی به سلامت روان فرزندان نیز توجه داشت که متاسفانه این مهم مغفول مانده است.

 

احد آزادی خواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری سلامت درباره سلامت روان و آمار مصرف قلیان در دختران دانشجو اظهار داشت: در این باره سه کار باید انجام شود. یکی در حوزه بهداشت فردی، دیگری در حوزه بهداشت خانواده و سوم هم در حوزه بهداشت جامعه، که اگر این سه اقدام کنار یکدیگر با یک برنامه منظم و مرتب از سوی کمیسیون اجتماعی و کمیسیون بهداشت و درمان با همکاری دولت انجام شود، طبیعتا به سرانجام خوبی می رسد.

این نماینده مجلس با بیان این که حساسیت بهداشت روان و جسم در فرزندانمان از دوران ابتدایی در مدارس به کار گرفته شود، تصریح کرد: در این حوزه کار نشده و ما خیلی عقب هستیم. همانطور که بچه ها را اجتماعی پرورش می دهیم، باید این نوع ازتربیت هم شوند که متاسفانه در این زمینه موفق عمل نکرده ایم.

 آزادی خواه گفت: افردا را باید در خانواده و در طول دوران تربیتی چه در کودکی، نوجوانی و چه در بزرگسالی با بهداشت روان آشنا کنیم.

وی با اشاره به حوزه اجتماعی در این زمنیه، خاطرنشان کرد: قریب به 40 سال از انقلابمان که فرهنگی بوده، می گذرد شاهد مراکز فروش قلیان و توزیع آن هستیم که وزارت بهداشت باید مبارزه کنیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس یادآور شد:واقعیت قصه این است که متاسفانه برخی اولویت ها را انجام نداده ایم. یک درصدی از ورودی های دانشگاه های ما متاسفانه اعم از دختر و پسر با مواد دخانی و مواد مخدر مرتبط هستند که همین بهداشت جسم و جان آنها را به هم می ریزد. مراکز دولتی و وزارت خانه های مرتبط و خوابگاه های دانشجویی که متولی دارند، باید حساسیت و دقت نظر را بیشتر کنند تا جان جوانان ما به خطر نیفتد.

 

کد خبرنگار: 41055