به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران : دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر ادامه رعایت پروتکل ها، عنوان کرد: علارغم اعلام ستاد ملی کرونا مبنی بر وضعیت نارنجی استان تهران، شاید این تصور ایجاد شود که سطح رعایت پروتکل ها کمرنگ شده و وضعیت عادی است ولی باید توجه داشته باشیم که ساده انگاری و بی مبالاتی باعث شیوع ویروس های جهش یافته جدید، پیچیدگی شرایط بیماری و شروع موج های بعدی می شود.
دکتر توکلی اعلام کرد: به منظور تحلیل هوشمندانه کووید و با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونا استان تهران و نوآوری یک شرکت دانش بنیان، سامانه و اپلیکیشن "ریسک من" طراحی شده است.
وی گفت: در این سامانه ارزیابی وضعیت افراد، بررسی شدت بیماری و ارائه توصیه های لازم لحاظ شده است.
دکتر توکلی با بیان این نکته که بیش از ۷۵ درصد از مرگ و میر در بحران کرونا مربوط به افراد بالای ۶۰ است، افزود: مراکز تجمیعی تعیین شده و واکسیناسیون گروههای هدف بر اساس برنامه های زمانبندی در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: کار قابل توجه در این زمینه، طراحی یک پرسشنامه آنلاین برای اطلاع از عوارض تزریق واکسن، بیماری های زمینه ای و سایر مشخصات فردی است که از طریق پیامک برای تمامی افراد دریافت کننده واکسن ارسال می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به موج چهارم کرونا و شدت سرایت و ابتلای بیماری در این پیک افزود: در موج چهارم مردم آگاهانه و بیمارستانها هوشمندانه برخورد کردند و علارغم افزایش تعداد مبتلایان شاهد کاهش مرگ و میر بودیم.
وی خاطر نشان کرد : راه اندازی کلینیک های سرپایی تخصصی و سامانه ۶۰۷۰ دو ابتکار خوب در راستای افزایش تخت های بستری در موج چهارم کرونا به شمار می رود و با کاهش بار بیماری، کاربری های دیگر سامانه ۶۰۷۰ در ابعاد مختلف مقابله با کووید برای اطلاع رسانی مردم معرفی می شود.
گفتنی است در موج چهارم کرونا که از ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ در کشور آغاز شده، به طور میانگین فوتی های استان تهران در این مدت، روزانه ۱۰۰ نفر بوده است.