وزیر بهداشت گفت: دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز خصوصی با رعایت استانداردهای بین المللی آموزشی، می توانند به دولت در حوزه آموزش کمک کنند و باری از دوش دولت بردارند.
به گزارش خبرگزاري سلامت به نقل از وبدا دکتر سید حسن هاشمی صبح امروز در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری وزارت بهداشت با دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: اگر فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد صلاحیت کار حرفه ای در حوزه درمان، تشخیص و جراحی نداشته باشند نباید اجازه آموزش به این دانشگاه داد و فشارهای زیادی بر ما وارد می شود که اجازه آموزش در برخی واحدهای دانشگاه آزاد را ندهیم ولی ما معتقدیم که باید سطح آموزش در این موسسه را به کیفیتی قابل قبول ارتقا داد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز خصوصی با رعایت استانداردهای بین المللی آموزشی، می توانند به دولت در حوزه آموزش کمک کنند و باری از دوش دولت بردارند.
دکتر هاشمی افزود: با توجه به این تفاهم نامه، در خصوص ظرفیت های پرستاری هم، واحدهای مجاز می توانند حداقل تا ۱۰ درصد افزایش ظرفیت داشته باشند و در مورد تربیت متخصص، فوق تخصص و فلوشیپ به رغم مخالفت هایی که وجود دارد و البته ناصحیح است، می توانیم از ظرفیت بخش خصوصی برای آموزش به خصوص در رشته هایی که نیاز داریم از جمله رادیولوژی، چشم، گوش ، ارتوپدی و جراحی عمومی استفاده کنیم.
وزیر بهداشت ادامه داد: همانطور که از ظرفیتهای بهداشتی و درمانی ارتش، بیمارستانهای نیروهای مسلح و تامین اجتماعی استفاده کرده ایم می توانیم در آموزش دوره های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ از فیلدهای دانشگاه آزاد اسلامی هم استفاده کنیم که البته منوط به رعایت استانداردهای آموزشی بین المللی است.
دکتر هاشمی نقش دانشگاه آزاد اسلامی را در پیشگیری از مهاجرت مقطعی یا دائمی جوانان ایرانی برای تحصیل بسیار موثر دانست و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سابقه علمی، دانشگاهی و پژوهشی می تواند در ارتقای علمی، اخلاقی و رفتاری دانشجویان خود مفید باشد.
گفتنی است در تفاهم نامه همکاری میان وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد از این پس دانشگاه آزاد اسلامی تحت نظارت و همکاری مناطق آمایشی با دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه علوم پزشکی همکاری و فعالیت کند