به گزارش گروه ورزشی طبنا(خبرگزاری سلامت) بهروز حضرتیپور درباره ارزیابیاش از سطح فنی و کیفی مسابقات انتخابی کشتی فرنگی جام تختی اظهار داشت: سطح کمی و کیفی رقابتها واقعا بالا و راضی کننده بود، اما آن چیزی که بیشتر برای ما حائز اهمیت بود خودنمایی تعدادی از کشتیگیران جوان در رده بزرگسالان بود. این رقابتها بهترین فرصت برای دیده شدن همین استعدادها بود.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه مسابقات در رده سنی بزرگسالان برگزار میشد تعدادی از جوانان به خصوص در اوزان سبک با نمایشی مطلوب به خوبی دیده شدند. برگزاری چنین مسابقاتی از همین جهت حائز اهمیت است چرا که این فرصت در اختیار جوانترها قرار میگیرد تا خود را در مقابله با باتجربهها محک بزنند.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی تصریح کرد: استعداد این نیست که یک کشتیگیر هیچ سابقهای در هیچ رده و مسابقهای نداشته باشد و یک دفعه قهرمان جهان و المپیک شود، هر چند ممکن است برخی زودتر و برخی دیرتر چهره شوند؛ مانند اتفاقی که برای نجاتی افتاد و بعد از موفقیت در رده جوانان بلافاصله با درخشش در مسابقات جهانی بزرگسالان موفق به کسب مدال و سهمیه المپیک شد.
حضرتیپور با بیان اینکه این پروسه باید طی شود، گفت: چنین مسابقاتی مانند انتخابی جام تختی نیز میتواند به عنوان یکی از مراحل این پروسه روند موفقیت این جوانان را تسهیل کند و از مزایای چنین رقابتهایی دیده شدن همین پشتوانهها است. البته تعدادی از کشتیگیران باتجربه و کهنهکار که از گردونه رقابت برای رسیدن به دوبنده تیم ملی بیرون مانده بودند نیز خود را محک زدند تا به سهمیه جام تختی برسند.
وی در پاسخ به این سؤال که چه تعداد از این نفرات در اوزان مختلف موفق به کسب مجوز حضور در جام تختی خواهند شد، گفت: هدف کادر فنی میدان دادن هر چه بیشتر به تعداد بیشتری از کشتیگیران است، اما ظاهرا با توجه به قوانین اتحادیه جهانی کشتی سقف معینی برای نمایندگان میزبان تعیین شده است که قرار است طی روزهای آینده پس از بررسی تعداد نفرات از قبل سهمیهدار، در این خصوص تصمیمگیری شود.(فارس)