تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، ارسلان قاسمی اظهار کرد: ما با تولید ماهی تیلاپیا در داخل کشور به شرط رعایت مسائل زیست محیطی مخالفتی نداریم. وی افزود: ماهی تیلاپیا چون بومیکشور نیست یکی از ماهیانی است که میتواند برای اکوسیستم ما خطرناک باشد. وی اضافه کرد: مسئله نگران کننده واردات این ماهی به کشور است که بهصورت آماده به مصرف وارد شده و بازار قزلآلا را تحت تاثیر قرار داده است. قاسمی ادامه داد: تیلاپیا ماهی باکیفیتی نیست و نمیدانیم چرا به تولید و واردات این ماهی که کیفیت آن نیز زیر سوال است، این همه اصرار و هزینه میشود و به جای آن به پرورش ماهیان خاویاری یا اصلاح نژاد قزل آلا توجه نمیشود؟ این فعال بخش خصوصی گفت: واقعیت این است که تولید تیلاپیا در کشور به دلیل توجیه واردات آن انجام میشود. وی در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه واردات تیلاپیا به دلیل حمایت از تولید این ماهی در داخل ممنوع شده است، تصریح کرد: نام تیلاپیا در فهرست هزار و 399 کالایی که دولت سال گذشته ممنوع اعلام کرد، نبوده و این یعنی با شرایطی میتوان تیلاپیا را وارد کرد.(ایسنا)