به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی ، آرش خسروانی با اشاره به اینکه شهرستان خرم بید ۳۷ واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال با ظرفیت یک میلیون و ۷۶ هزار و ۷۰۰ قطعه دارد، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۶۱۹ قطعه جوجه ریزی داشتند.
وی با بیان اینکه سالانه در هر واحد مرغداری امکان چهار نوبت جوجه ریزی وجود دارد، تصریح کرد: کمبود و گرانی نهاده ها، گرانی و نوسان قیمت جوجه یک روزه ، نوسان قیمت فروش مرغ زنده و عدم نقدینگی و داشتن بدهی بانکی از مهمترین مشکلات پرورش دهندگان طیور است .
خسروانی تصریح کرد : پیش بینی می شود با توجه به دستورالعمل های جدید در خصوص افزایش ظرفیت واحد های تولیدی در واحد سطح و استقبال مرغداران از این موضوع، شاهد افزایش تولید گوشت سفید در سال آینده به میزان حداقل ۳۰ درصد باشیم .