به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری سلامت به نقل از
Yahoo، سخنگوی دولت پاکستان روز پنجشنبه گفت، جاری شدن سیل در اثر بارانهای موسمی یک هفتهای که شمال غربی پاکستان، از جمله دره دیدنی سوات را درگیر کرده است، باعث کشته شدن 48 نفر شده است. صدها خانه آسیب دیده و یا از بین رفته است. ارتش به عملیات امداد و نجات در سراسر پاکستان پیوست که در این تابستان به شدت تحت تأثیر باران و سیلهای موسمی قرار گرفته است.
پاکستان در برابر سیلهای ویرانگر
به گفته طیمور خان، سخنگوی آژانس مدیریت حوادث در استان خیبرپختونخوا، جادههای کلیدی که توسط سنگهای بزرگی که به دلیل رانش زمین مسدود شدهاند، در حال پاکسازی هسنتد. پیش از اعلام آمار به روز شده در روز پنجشنبه، این استان گفته بود که 15 نفر در سیل جان خود را از دست دادهاند.
به طور کلی، از ماه ژوئیه، زمانی که بارانهای موسمی در بسیاری از مناطق در پاکستان شروع به باریدن کرد، در حوادث مربوط به باران حدود 200 نفر کشته شدهاند. به گفته مقامات دولتی، 101 نفر در حوادث مربوط به باران در جنوب استان سند، که مرکز مالی شهر کراچی است، جان خود را از دست دادهاند. هر ساله، بسیاری از شهرهای پاکستان برای مقابله با طغیان سالانه موسمی تلاش میکنند و انتقاداتی را در مورد برنامه ریزی ضعیف به وجود میآورند.
فصل بارانهای موسمی در پاکستان از جولای تا سپتامبر ادامه دارد. متأسفانه در کنار همهگیری کروناویروس شاهد بلایای طبیعیای هستیم که در همهی کشورهای دنیا، حتی کشورهای پیشرفته مانند کانادا و آمریکا و کشورهای دیگر از جمله کشور خودمان باعث مشکلات فراوان شدهاند. به جرأت میتوان عدم مقابله مناسب با بلایای طبیعی را از چشم کم کاری دولتها و عدم مشارکت مردم دید. این موضوع در اکثر کشورها صادق است. بهتر است در این شرایط که باید انسانها در شرایط امنی باشند تا از شر ویروس در امان بمانند، کشورها تلاش کنند تا با اتخاذ برنامه های پیشگیرانه در مقابل بلایای طبیعی ایمن باشند.
مترجم: سید محمد معین حبیبی پاسدار