به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیام سیدعباس صالحی به این جشنواره آمده است:
«هنر تئاتر تجلی باور آدمیان برای پیروزی بر تنگناها و تلاش وجدآور نقش آفرینان نمایش به امید فائق آمدن بر تیرگی و تباهی است و قلم و عمل هنرمندان نمایشی به صحنههای اجرا جان میبخشد.
در تاریخ پرقدمت تئاتر شواهدی بسیار بر راهگشایی این هنر شریف در گذار فرهنگی و سازنده از تنگناها گواهی میدهند؛ چه سبب ساز این وضعیتها، رویدادهای طبیعی بوده باشد یا کنشهای پیچیده انسانی، جوهره این کنش جمعی نمودی از پیروزی تاریخی انسان در گذر از ناامیدی به امید و از ایستایی به پویایی بوده و هست.
خیزش خلاق هنرمندان ایرانی، به عنوان نگاهبانان روحیه و نشاط مردمان این سرزمین، همواره منادی بقای فرهنگی جامعه بوده و هیچ مانعی حیات اجتماعی این سرزمین هنرخیز را متوقف نکرده است.
در سال همهگیری ویروس کووید ۱۹ و به رغم تمامی چالشهای موجود برای تدارک نمایشها، کنش جوشان و خلاق هنرمندان تئاتر سراسر ایران در سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر، نشانهای روشن از راهگشایی فرهنگی این فرهیختگان در گشایش و آزمودن شیوههای تازه و عرصههای نوین ارتباط با مردم و مخاطبان این هنر گرانقدر است.
تمایز ویژه این دوره از جشنواره با دورههای پیشین، قدر و منزلت هنرمندان تئاتر ایران را بیش از پیش آشکار میکند و این رویداد خجسته فرصتی برای ارج نهادن به ایمان و آیندهای است که همه آحاد جامعه ایرانی و اسلامی، دوشادوش هم رقم خواهند زد. توفیق، رفیق راه کسانی باشد که این جشن را در فضای امیدزای بهمن ماه خاطره انگیز ایران زمین برگزار میکنند.»
سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافر آستانه ۱۱ تا ۲۰ بهمن در حال برگزاری است.