به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا،دکتر مهدی قلیان با بیان اینکه بیماران در صورت ابتلا به بیماری کرونا زیر پوشش خدمات مراقبتی و دارویی مراکز خدمات جامع سلامت قرار می گیرند خاطر نشان کرد: همچنین در صورت نیاز به خدمات تخصصی و تصویربرداری، بیماران به 19 مرکز سطح دو ارجاع و در صورت نیاز به خدمات بستری به مراکز بیمارستانی انتقال داده می شوند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در دو ماه گذشته تعداد مبتلایــان جدید به کرونا در مشهد روند افزایشی پیدا کرده و همچنان در حال افزایش است تصریح کرد: تا پیش از این روزانه 500 تست سرپایی از بیماران مشکوک به کرونا درمراکز خدمات جامع سلامت گرفته می شد که با این روند افزایشی به روزانه 1100 تست سرپایی رسیده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 40 مرکز خدمات جامع سلامت از ساعت ۸ الی 21 به طور ویژه به مراجعین سرپایی مشکوک و مبتلا به بیماری کووید-۱۹ خدمات رسانی می کنند خاطر نشان کرد: از این تعداد 22مرکز در مناطق ۵ گانه مشهد فعال شده است و سایر مراکز در دیگر شهرستان های تحت پوشش دانشگاه به مراجعین خدمات ارائه می دهند.
دکتر قلیان تصریح کرد: علاوه بر مراکز خدمات جامع سلامت، 145 درمانگاه خصوصی نیز مسئولیت ارائه خدمات سطح یک را به بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا را در مشهد بر عهده دارند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شهروندان در صورت بروز علائم پیش از هر اقدامی با سامانه ۱۹۱ تماس بگیرند خاطر نشان کرد: در این مرکز شهروندان علاوه بر راهنمایی در زمینه علائم بیماری کرونا، در خصوص نشانی مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته با توجه به محل سکونت و سطح بندی بیماران نیز آگاهی می یابند.
دکتر قلیان، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، خود مراقبتی، دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک را بهترین راهکار در پیشگیری از بیماری کرونا عنوان کرد.