به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی ، میرحجت علی اکبرنژاد در خصوص وضعیت تولید مرغ در استان گیلان اظهار کرد: با توجه به وضعیت مناسب جوجهریزی در نیمه دوم آذر و دی ماه به میزان هشت میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه و تامین نهاده های دامی به صورت صددرصد برای تمامی واحدهای مرغ گوشتی استان، هیچگونه کمبودی در تولید مرغ نداریم.
وی افزود: کشتارگاههای استان روزانه بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ تن لاشه تولید می کنند که ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن در استان گیلان به قیمت مصوب در حال عرضه است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: تامین مرغ در تمامی شهرستان های استان گیلان به خوبی انجام میگیرد و قیمت مرغ بر اساس قیمت ستاد تنظیم بازار، ۲۰ هزارو ۴۰۰ تومان برای مصرف کننده است.
اکبرنژاد با اشاره به اینکه استان گیلان حدود ۸۲۰ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۸ میلیون قطعه دارد، گفت: در این واحدها هر ماه بین ۸ تا ۸/۵ میلیون جوجه ریزی انجام می شود.
وی با ابراز خرسندی از اینکه امسال نسبت به سال گذشته ۷ درصد افزایش جوجهریزی و تولید داشتیم تصریح کرد: این تولید در ۷ کشتارگاه استان به صورت شبانه انجام می شود.
اکبرنژاد اذعان کرد: ۵۰ درصد از تولید مرغ استان گیلان به صورت مازاد به استان های همجوار به خصوص استان تهران ارسال میشود.