به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از شاتا، داود شهرکی در نشست تخصصی و هم اندیشی با سازمان نظام مهندسی معدن گفت: هم اکنون ذخایر معدنی شناسایی شده استان یک میلیارد و یکصد میلیون تن می باشد که با پایان عملیات اکتشاف در یکی از محدوده های معدنی بیش از ۴۰۰ میلیون تن به این ذخایر افزوده خواهد شد.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان در آینده شرایط بسیار مناسبی را در حوزه معدن پیش رو خواهد داشت و بر همین اساس از توان شرکت های توسعه ای و سازمانهای مختلف از جمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تامین اجتماعی، ایمیدرو و تهیه و تولید مواد معدنی و ... که از توان قابل قبولی در زمینه سرمایه گذاری در معدن برخوردار هستند استفاده خواهیم کرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نگاه ما در واگذاری معادن، ایجاد واحدهای فرآوری در کنار معادنی است که ذخیره اقتصادی دارند تا حتی الامکان از خام فروشی مواد معدنی جلوگیری و این مواد معدنی با ارزش افزوده بالا به استانهای دیگر و سایر کشورها صادر گردد.
کاظم شعبانی «رییس سازمان نظام مهندسی معدن سیستان و بلوچستان» نیز در این نشست گفت: معادن منابع خدادادی است و وظیفه ما صیانت از منابع معدنی می باشد.
وی افزود: تلاش ما ارتقا دانش فنی مهندسین است که به عنوان عضو تخصصی و فنی این سازمان در معادن فعالیت می نمایند .
شعبانی بیان کرد: سازمان نظام مهندسی معدن سیستان و بلوچستان در سال ۸۱ پایه ریزی شده و هم اکنون ۸۶۳ عضو دارد و سالیانه بالغ بر ۴۰۰ مورد خدمات مهندسی از جمله تهیه طرحهای اکتشاف و بهره برداری و نقشه ها به نظام مهندسی ارجاع داده می شود.
رییس سازمان نظام مهندسی معدن استان در ادامه گفت: ایمنی معادن را با توان اعضا این سازمان مورد بررسی قرار می دهیم تا جلوی اتفاقات در معادن گرفته شود و بازرسی از معادن نیز از وظایف این سازمان می باشد.