به گزارش گروه اقتصاد سلامتی خبرگزاری سلامت به نقل از اناتولی،بر اساس آمار اعلامی توسط شورای صادرکنندگان ترکیه، صادرات محصولات کشاورزی کشور طی 7 ماهه نخست سال 2020 که همزمان با شیوع و همهگیری جهانی ویروس کرونا بوده نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 3.9 درصدی روبرو بوده است.
بر این اساس کشاورزان و بازرگانان ترک طی این مدت به ارزش 13 میلیارد و 236 میلیون دلار انواع محصولات کشارزی را به کشورهای خارجی صادر کرده اند.
فندق و مشتقات آن طی این مدت با 1 میلیارد و 137 میلیون دلار بیشترین میزان رشد صادراتی را در میان محصولات کشاورزی رقم زده است.
صادرات محصولات کشاورزی از ترکیه درحالی در هفت ماهه نخست سال شاهد رشد بوده که این رقم برای صادرات صنعتی و معدنی با کاهش روبرو شده است.
با این حال، صادرات کل ترکیه در 12 ماه منتهی به ژوئیه امسال با کاهش 7.9 درصدی نسبت به 12 ماهه پیش از آن به میزان 166 میلیارد و 600 میلیون دلار رقم خورده است.