تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷

روانشناس و مشاوره خانواده هشدار داد: متأسفانه اعتیاد، طلاق، خودکشی، ولگردی و...  محصول شرایط غیر دلپذیر دوران کودکی و نوجوانی است.

 

دکتر مسعود غفاری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری سلامت اظهار داشت: متأسفانه امروزه کودکان خوب سرپرست هم گرفتاری‌های بسیاری دارند، چه رسد به کودکان بدسرپرست.

وی خاطرنشان کرد: مهم ترین نیاز روانی انسان نیاز به امنیت است و برای فرزندان امنیت خانواده یعنی همه چیز.فرزندان بخش زیادی از رفتار و برخوردها را از فضای خانوادگی می آموزند تا در آینده پدر یا مادر شایسته و یا ناشایسته شوند.

استادیار بازنشسته دانشگاه علامه طباطبایی باور دارد همگی در پیرامون خود به یک الگوی شایسته سازگار نیاز دارند؛ به گونه‌ای که فرزندان امروزی به دو میزبان کاملا شایسته و یک میز بسیار آراسته نیاز دارند و در غیر این صورت باید انتظار پیامدهای ناگواری را داشت.

وی هشدار داد: اعتیاد، خودکشی، ولگردی، طلاق و سایر پیامدهای ناگوار محصول شرایط غیر دلپذیر دوران کودکی و نوجوانی است.

غفاری توصیه کرد: بنابراین خانواده‌ها به طور حتم باید برای درست زندگی کردن آموزش‌های لازم را کسب کنند، زیرا زندگی کردن پدیده‌ای غریزی، ژنتیکی و وراثتی نیست، بلکه یک پدیده آموختنی است.

وی افزود: افراد باید بدانند که پدر و مادر شایسته چه نشانه هایی دارند. بنابراین باید رفتارها و ساختار خانوادگی اصلاح و روابط درست و سنجیده شود.

این روانشناس متذکر شد: در کشورهای پیشرفته نظیر آلمان هرگاه سازمان های اجتماعی پی برده اند که والدینی شایسته نیستند برای پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی و تبعات آن پلیس فرزندان آنها را گرفته و هزینه نگهداری آنها را به موسسات استاندارد می‌پردازد؛ در ایران ناگزیر به ایجاد چنین موسساتی هستیم.

 

کد خبرنگار: 410100