تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۰
دکتر حسین فودازی در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: مواد پلاستیکی نمیتوانند حرارت را تحمل کنند و و این عامل باعث ایجاد فرآیندی خاص شده که مواد مضری را به وجود میآورد بنابراین به جای این ظروف میتوان از ظروف مقوایی و یا یکبار مصرف گیاهی که ضرری برای بدن ندارند، استفاده کرد. دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران خاطرنشان کرد: افراد باید از ذبح دام زنده بدون رعایت معاینات و نظارتهای بهداشتی در مقابل دستههای مذهبی خودداری کنند چراکه حفظ سلامت مردم در اولویت قرار دارد. فودازی عنوان کرد: حدود ۴۰۰ بیماری مشترک از جمله سیاهزخم، سل، تبمالت، سالمونلوز، هاری و… میان انسان و دام شناسایی شده است بنابراین افراد باید دام را از مراکزی که تایید دامپزشکی دارند تهیه کنند. چراکه در این مراکز دامها قبل از عرضه، مورد معاینه، واکسیناسیون و سم پاشی قرار میگیرند. دبیر انجمن آنکولوژی و رادیوتراپی ایران اضافه کرد: افرادی که در قربانی کردن گاو و گوسفند به طور مستقیم نقش دارند یا با لاشه، امعاء و احشاء ، پوست و گوشت تازه حیوان سر و کار دارند، باید مراقب باشند تا به بیماریهایی که امکان انتقال آن از حیوان به انسان وجود دارد، مبتلا نشوند. وی با اشاره به قرار دادن گوشت پس از ذبح در دمای 4درجه سانتیگراد، گفت: به طور کلی در صورتی که فرد مبتلا به سرطان در معرض امعا و احشای حیوان قربانی شده قرار نگیرد مشکلی ایجاد نمیشود اما بیماران در حین درمان به ویژه بیماران تحت شیمی درمانی چون سیستم ایمنی ضعیف دارند باید بیش از سایرین مراقب باشند.