به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از  روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام روح‌الله حریزاوی معاون ارتباطات و راهبری استان‌ها سازمان تبلیغات اسلامی با حضور در یادواره شهدای تیپ فاطمیون و در جمع خانواده این شهدا با اشاره به آیه ۱۱۱ سوره توبه‌عنوان کرد: خداوند در این آیه می‌فرمایند که از مؤمنین جان و مالشان را می‌ستاند و در برابر به آنها بهشت را هدیه می‌دهد.

وی افزود: مهمترین سرمایه انسان جان او است و شهید، تمام هستی خود را در طبق اخلاص قرار می‌دهد و آن را تقدیم خداوند می‌کند، از این رو شهدا نزد پروردگارشان بسیار عزیز هستند.

حریزاوی تصریح کرد: هجرت و جهاد بارها در قرآن به‌عنوان نشانه مومنان مورد اشاره قرار گرفته و شهدای تیپ فاطمیون علاوه بر مهاجرت از محل زندگی خود، با جان خود در راه خداوند جهاد کردند همچنین رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) فرمودند« زنده نگاه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست».

معاون سازمان تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه راهپیمایی اربعین در تشکیل تمدن مهدوی اشاره و عنوان کرد: برنامه پیاده‌روی اربعین و زیارت اربعین تا ظهور امام زمان (عج) ادامه خواهد داشت و بروز یک بیماری نخواهد توانست این پدیده تمدنی را دستخوش تغییر کند.

حریزاوی تصریح کرد: همان‌گونه که رهبر فرزانه انقلاب (مدظله‌العالی) برپایی مجالس عزای سیدالشهدا(ع) توأم با رعایت دستورالعمل‌ها را یک پدیده تاریخی قلمداد و از فرهیختگی مردم تشکر کردند لذا امیدواریم که همین رویه و نظم در بزرگداشت ایام اربعین مبنا قرار گیرد.

وی افزود: همان‌گونه که برنامه‌ریزی شد که هیئات و مساجد به دلیل شیوع بیماری تعطیل نشود و با خلق این حماسه مردمی شاهد توفیق مدیریت هیئتی و مسجدی بودیم، بر همین مبنا به مسئولان کشور توصیه می‌کنیم که به مساجد و هیئات مذهبی اعتماد کنند و اجازه دهند که خودشان برنامه‌ریزی‌های لازم برای اقامه مکتب اهل بیت (ع) که باعث گسترش و ثبیت معنویت در جامعه می‌شود را انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه قشر مؤمن و مذهبی از تصمیمات مسئولان کشور؛ پیروی می‌کنند، خواستار شفافیت در خصوص نحوه برگزاری راهپیمایی امسال و نحوه حضور گروه‌های منتخب به‌ویژه مستندسازان و فعالان رسانه و هنر انقلاب اسلامی در این راهپیمایی عظیم شد.

حریزاوی ضمن انتقاد از برخوردهای دوگانه با برنامه‌های دینی و اجتماعی گفت: برای مردم این سئوال پیش آمده که چرا پدیده‌های اجتماعی به شکل واحد مدیریت نمی‌شوند؟ اگر کنکور، مدرسه، سفر و خرید مهم است، مسجد، هیئت و عزاداری نیز مهم است و در سلامت معنوی جامعه تأثیر عمیق دارد و در این حوزه نباید غفلت شود.

حریزاوی گفت: تدابیری که در دهه اول محرم توسط مردم مؤمن و خداجوی کشورمان اتخاذ شد، نشان داد جامعه مومنین به‌ویژه جوانان حزب‌اللهی آمادگی پذیرش مسئولیت‌های خطیر در اداره فرهنگ و معیشت جامعه را دارند و همواره می‌توان به تدبیر آنها برای حل معضلات جامعه اعتماد کرد.

حریزاوی اظهار با تأکید بر اینکه مسئولان باید در برخی از حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی کار را به مردم بسپارند و ببینند مردم چگونه کارها را انجام می‌دهند تصریح کرد: ماه صفر یعنی ماه بیعت با امام معصوم و اربعین یعنی به انجام رساندن مأموریت به‌عنوان مثال در زیارت اربعین مشاهده می‌کنیم که پرچمداران تبلیغ فرهنگ عاشورا «حضرت زینب سلام الله علیها و امام سجاد علیه السلام» چگونه با حضور در کربلا مسیر مأموریت‌ها و مبارزات بعدی را ترسیم می‌کنند و به همین دلیل است که یکی از صفات مؤمن زیارت اربعین است.

وی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: راه شهدا را باید ادامه داد و ادامه دادن این راه یعنی استمرار احسان، تعاون، مواسات، تشکیل گروه‌های جهادی، رسیدگی به مستضعفین و به تعبیر رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)، ادامه‌دادن راه شهدا یعنی ساختن کشور.