به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، آیین امضاء تفاهم نامه سه جانبه بین وزارت آموزش و پرورش، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با موضوع مستند سازی املاک و اموال غیرمنقول آموزش و پرورش برگزار شد.
خداییان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این نشست گفت: یکی از مهمترین وظایف هر مسئول و مدیر دستگاه حکومتی حفاظت و حراست از اموالی است که از بیت المال در اختیار دستگاهها قرار داده که مهمترین آن اموال غیر منقول است.
وی ادامه داد: اولین روش حفاظت از این اموال مستند نمودن اراضی و ساختمانهایی است که در اختیار دستگاهها قرار دارد؛ چراکه اگر این اموال دارای سند مالکیت نباشند مورد طمع افراد سودجو قرار میگیرد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تاکید کرد: معمولا افرادی هستند که از قدیم اراضی را در اختیار آموزش و پرورش قرار دادند؛ اما چون به موقع مستندسازی انجام نشد مشکلاتی ایجاد گردید.
خداییان گفت: بعد از گذشت بیش از ٤٠ سال از انقلاب هنوز بیش از ٥٠ درصد اراضی وزارتخانه آموزش و پرورش فاقد سند است که این موضوع نشان دهنده آن است که مسئولان قبل اهتمام لازم را نداشتند که البته خوشبختانه انعقاد این تفاهم نامه به مستند نمودن این اموال تسریع میبخشد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: خیلی از اموال متعلق به آموزش و پرورش در روستاها هستند و ما در سازمان ثبت این آمادگی را داریم تا به صورت فوق العاده بتوانیم در یک مدت قابل قبول با کمک سه دستگاه اسناد مالکیت این اراضی را صادر کنیم و در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.
وی افزود: اگر طرح کاداستر به طور کامل اجرا شود، مانع سودجوییها و دست درازیها به اموال و املاکی میشود که در اختیار دستگاه هاست، حال امید است شاهد این همه املاک و اراضی فاقد مالکیت در دستگاههای دولتی نباشیم.
در ادامه تابش رییس بنیاد مسکن گفت: ما آمادگی آن را داریم تا با همکاری سایر دستگاهها به این امر سرعت ببخشیم و امید است در کوتاهترین زمان بتوان اموال و املاک را مستند کرد.
وی ادامه داد: باید به سمتی پیش رویم تا این مسایل حل شود و بستری برای توسعه فضای آموزشی در کشور باشد.
گفتنی است در پایان مراسم، این تفاهم نامه سه جانبه به امضا رسید.